|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
13.3.2010 8:57:28   
PERSIDA
TIANA IN TIA VSE NAJBOLJŠE OB PRVI SVEČKI !!!!!!

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
13.3.2010 9:42:59   
Najaa
Tiana vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Persida, hvala za sliko v seznamu. user posted image Včeri sem šla s kurami spat. user posted image

NoBady a to govoriš o KM ali AM? KM če je vzunaj nekaj ur se ne skisa takoj, no razen če imaš sveže mleko pol verjetno se. Revček, no pa sam da je dober zdej.

Midve s Tijo sva se pa danes po doooolgem času obe lepo naspale. Nika je spet služla pri tašči user posted image midve sva pa spale od včeraj od devete do danes zjutraj. Sem pa mogla it v ZD še po eno flaško AB, ker nam tale ne bi zdržala do pon...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
13.3.2010 11:03:59   
leo**tia
ja vse naj,naj,naj našiTIJI in seveda tudi TIANI za 1rojstni dan..minilo je ko šus
VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

pa tudi vse naj naj tudi user posted image od KLEMENKE
user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
13.3.2010 13:15:04   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

čestitke tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
13.3.2010 18:34:02   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

No, saj pri nas ima pa starejši temperaturo. Še ugibam zakaj. Za norice je malo zgodaj.

user posted image user posted image user posted image sej po svoje je pa kar fino, da norice damo skozi čim prej user posted image
Mislim, da niso norice, ker je malo zgodaj glede na inkubacijsko dobo noric. Bo kar kaka druga viroza, saj jih trenutno kar mrgoli.

Ja, norice bodo pa slej ali prej tudi, ker krožijo v njegoci skupini v vrtcu? Kaj ste potem kandidati za obisk? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image itak bomo pa kmalu rojstni dan praznovali user posted image user posted image user posted image samo še zdravi moramo bit vsi user posted image
Držim pesti, da nam rata user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
13.3.2010 18:36:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image
VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
13.3.2010 18:38:35   
Nina00
Najaa super, da ste se naspali user posted image  Mi smo imeli grozno noč. Zvečer je jamral zaradi bolečin v predelu lica in vratu, ponoči se je zbujal in bi kar šel v dnevno sobo,..., zjutraj pa brez vročine in boljši user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
13.3.2010 18:39:24   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

pa tudi vse naj naj tudi user posted image od KLEMENKE
user posted image
VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
13.3.2010 18:53:20   
Najaa

Najaa super, da ste se naspali user posted image  Mi smo imeli grozno noč. Zvečer je jamral zaradi bolečin v predelu lica in vratu, ponoči se je zbujal in bi kar šel v dnevno sobo,..., zjutraj pa brez vročine in boljši user posted image

Držim pesti, da ne bo kaj hujšega. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
13.3.2010 19:13:38   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
13.3.2010 19:14:43   
tasa_m
TIANA in TIA vse najboljše za 1. svečko!!

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
13.3.2010 19:44:11   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

TIANA in TIA vse najboljše za 1. svečko!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
13.3.2010 21:23:05   
leo**tia
čer..evo par slikic od današnjega r.dneva.nismo nič praznovali,dobili smo 2-je obiske in to je vse.tia pa tako izmučena da ne more zaspatuser posted image user posted image ...no glavni r.dan bo čez 2tedna potem bo res veliko ljudiuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
13.3.2010 22:02:52   
NoBady
Najaa super za tako prespano noč, upam in želim da bo današnja tudi takšnauser posted image

vse najboljše tudi Tiji od leo**tie in user posted image od Klemenkeuser posted image user posted image user posted image

Nina00 tebi oziroma malemu pa koš  user posted image user posted image user posted image

... jaz sem tak utrujena upam da bom šla danes pred 23 spat user posted image ker je to zadnje dni redkost...
Taj nam je zakuhal danes 38,7 je mel sm mu dala calpol in spi že skor dve uri... ma na praznovanju je bil dokaj dobre volje, nič mi ne zgleda bolan razen vročine, zato res sumim zobke... al kaj če bit druzgauser posted image ... bomo vidli kaj bo jutri...

Lepo in lahko noč ! user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
13.3.2010 22:04:50   
tasa_m
NoBady za Taja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
14.3.2010 9:31:19   
Najaa
NoBady za Taja user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spet naspana. user posted image No sej danes pride naša mala kraljična domov tak da bodo zaloge energije hitro pošle. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
14.3.2010 13:01:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem spet naspana. user posted image No sej danes pride naša mala kraljična domov tak da bodo zaloge energije hitro pošle. user posted image

Ah, mami zaloge energije pa res ne morejo tako hitro poit. A še ne spite vso noč? user posted image

Ma mal te jezim, ker vsi ki me vprašajo, kak spimo in rečem, da se 1-krat/noč se zbudimo, jim je zelo smešno in čudno, ker ONI VSI spijo že od vsega začetka.
A zgledajo pa utrujeni 3-krat bolj kot jaz user posted image user posted image . Te pa ne vem ali je samo moj otrok tak zahteven ali kaj ali pa je jaz ne znam nardit dovolj utrujeno, da bi spala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
14.3.2010 13:21:21   
Najaa
tasa, eni tud mal nakladajo. user posted image
Ma ja, sej Nika kar spi sam zdej je bila prehlajena in se je zbujala zarad kašlja. Drugače pa je bolj Tija tista, zarad katere par tednov nismo spali.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
14.3.2010 14:30:08   
Nina00
Hvala vsem za pikepoke. So pomagale user posted image  Je bil že včeraj brez vročine. Kašlja sicer še grozno, tako da bo še cel teden doma, a danes smo že šli malo ven na sonce user posted image

NoBady user posted image user posted image user posted image . Če ima tako visoko vročino, to ni le od zob. Verjetno preboleva eno od številnih viroz, ki trenutno krožijo.

Najaa čuvaj svoje zaloge naspanosti kot se le da user posted image  Upam, da boste sedaj počasi vsi zdravi in da boste dobro spali user posted image

Tasa se kar strinjam z Najo, da nekateri nakladajo kot so dolgi in široki user posted image  
Imaš pa seveda tudi take, ki tako jamrajo kako je hudo in kako so neprespani, da se ti v dna srca zasmilijo. Potem, ko pa malo bolj konkretno vprašaš pa ugotoviš, da se njihov otrok že od tretjega meseca zbuja enkrat na noč, popije mleko in nato spi do jutra. user posted image  To se mi je 2x zgodilo, v obdobju, ko se je Brin zbujal celo noč na 2 uri.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
14.3.2010 14:31:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, eni tud mal nakladajo. user posted image
Ma ja, sej Nika kar spi sam zdej je bila prehlajena in se je zbujala zarad kašlja. Drugače pa je bolj Tija tista, zarad katere par tednov nismo spali.

itak, saj vem. Ampak meni ni v interesu da si zmišljujem kak dobro spimo, ker ne vidim smisla v tem. user posted image

No, boste zdaj noter nadoknadli, ko bo Tija že čist OK user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
14.3.2010 14:32:27   
tasa_m
Nina še nekaj user posted image user posted image da bo čist zdrav user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
14.3.2010 17:42:07   
ema tiara
čestitkr vsem...saj ne vem več katere vse praznujeteuser posted image user posted image mi pa smo dočakali prvega zobka...pa le ne bo čisto brezzob tortice pihal...user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
14.3.2010 18:32:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nina še nekaj user posted image user posted image da bo čist zdrav user posted image
Hvala!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
14.3.2010 18:34:16   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

čestitkr vsem...saj ne vem več katere vse praznujeteuser posted image user posted image mi pa smo dočakali prvega zobka...pa le ne bo čisto brezzob tortice pihal...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Če se ne motim, imajo sedaj že vsi marčevski user posted image  vsaj en zob user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
14.3.2010 19:49:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!