Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 8:57:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
TIANA IN TIA VSE NAJBOLJŠE OB PRVI SVEČKI !!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 9:42:59
|
|
|
|
Najaa
|
Tiana vse najboljše! Persida, hvala za sliko v seznamu. Včeri sem šla s kurami spat. NoBady a to govoriš o KM ali AM? KM če je vzunaj nekaj ur se ne skisa takoj, no razen če imaš sveže mleko pol verjetno se. Revček, no pa sam da je dober zdej. Midve s Tijo sva se pa danes po doooolgem času obe lepo naspale. Nika je spet služla pri tašči midve sva pa spale od včeraj od devete do danes zjutraj. Sem pa mogla it v ZD še po eno flaško AB, ker nam tale ne bi zdržala do pon...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 11:03:59
|
|
|
|
leo**tia
|
ja vse naj,naj,naj našiTIJI in seveda tudi TIANI za 1rojstni dan..minilo je ko šus VSE NAJBOLJŠE pa tudi vse naj naj tudi od KLEMENKE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 13:15:04
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA TIANA IN TIA VSE NAJBOLJŠE OB PRVI SVEČKI !!!!!! čestitke tudi od nas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 18:34:02
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 No, saj pri nas ima pa starejši temperaturo. Še ugibam zakaj. Za norice je malo zgodaj. sej po svoje je pa kar fino, da norice damo skozi čim prej Mislim, da niso norice, ker je malo zgodaj glede na inkubacijsko dobo noric. Bo kar kaka druga viroza, saj jih trenutno kar mrgoli. Ja, norice bodo pa slej ali prej tudi, ker krožijo v njegoci skupini v vrtcu? Kaj ste potem kandidati za obisk? itak bomo pa kmalu rojstni dan praznovali samo še zdravi moramo bit vsi Držim pesti, da nam rata
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 18:36:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA TIANA IN TIA VSE NAJBOLJŠE OB PRVI SVEČKI !!!!!! VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 18:38:35
|
|
|
|
Nina00
|
Najaa super, da ste se naspali Mi smo imeli grozno noč. Zvečer je jamral zaradi bolečin v predelu lica in vratu, ponoči se je zbujal in bi kar šel v dnevno sobo,..., zjutraj pa brez vročine in boljši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 18:39:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia pa tudi vse naj naj tudi od KLEMENKE VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 18:53:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Najaa super, da ste se naspali Mi smo imeli grozno noč. Zvečer je jamral zaradi bolečin v predelu lica in vratu, ponoči se je zbujal in bi kar šel v dnevno sobo,..., zjutraj pa brez vročine in boljši Držim pesti, da ne bo kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 19:13:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Najaa super, da ste se naspali Mi smo imeli grozno noč. Zvečer je jamral zaradi bolečin v predelu lica in vratu, ponoči se je zbujal in bi kar šel v dnevno sobo,..., zjutraj pa brez vročine in boljši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 19:14:43
|
|
|
|
tasa_m
|
TIANA in TIA vse najboljše za 1. svečko!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 19:44:11
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m TIANA in TIA vse najboljše za 1. svečko!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 21:23:05
|
|
|
|
leo**tia
|
čer..evo par slikic od današnjega r.dneva.nismo nič praznovali,dobili smo 2-je obiske in to je vse.tia pa tako izmučena da ne more zaspat ...no glavni r.dan bo čez 2tedna potem bo res veliko ljudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 22:02:52
|
|
|
|
NoBady
|
Najaa super za tako prespano noč, upam in želim da bo današnja tudi takšna vse najboljše tudi Tiji od leo**tie in od Klemenke Nina00 tebi oziroma malemu pa koš ... jaz sem tak utrujena upam da bom šla danes pred 23 spat ker je to zadnje dni redkost... Taj nam je zakuhal danes 38,7 je mel sm mu dala calpol in spi že skor dve uri... ma na praznovanju je bil dokaj dobre volje, nič mi ne zgleda bolan razen vročine, zato res sumim zobke... al kaj če bit druzga ... bomo vidli kaj bo jutri... Lepo in lahko noč !
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 13.3.2010 22:04:50
|
|
|
|
tasa_m
|
NoBady za Taja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 9:31:19
|
|
|
|
Najaa
|
NoBady za Taja Jaz sem spet naspana. No sej danes pride naša mala kraljična domov tak da bodo zaloge energije hitro pošle.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 13:01:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem spet naspana. No sej danes pride naša mala kraljična domov tak da bodo zaloge energije hitro pošle. Ah, mami zaloge energije pa res ne morejo tako hitro poit. A še ne spite vso noč? Ma mal te jezim, ker vsi ki me vprašajo, kak spimo in rečem, da se 1-krat/noč se zbudimo, jim je zelo smešno in čudno, ker ONI VSI spijo že od vsega začetka. A zgledajo pa utrujeni 3-krat bolj kot jaz . Te pa ne vem ali je samo moj otrok tak zahteven ali kaj ali pa je jaz ne znam nardit dovolj utrujeno, da bi spala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 13:21:21
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, eni tud mal nakladajo. Ma ja, sej Nika kar spi sam zdej je bila prehlajena in se je zbujala zarad kašlja. Drugače pa je bolj Tija tista, zarad katere par tednov nismo spali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 14:30:08
|
|
|
|
Nina00
|
Hvala vsem za pikepoke. So pomagale Je bil že včeraj brez vročine. Kašlja sicer še grozno, tako da bo še cel teden doma, a danes smo že šli malo ven na sonce NoBady . Če ima tako visoko vročino, to ni le od zob. Verjetno preboleva eno od številnih viroz, ki trenutno krožijo. Najaa čuvaj svoje zaloge naspanosti kot se le da Upam, da boste sedaj počasi vsi zdravi in da boste dobro spali Tasa se kar strinjam z Najo, da nekateri nakladajo kot so dolgi in široki Imaš pa seveda tudi take, ki tako jamrajo kako je hudo in kako so neprespani, da se ti v dna srca zasmilijo. Potem, ko pa malo bolj konkretno vprašaš pa ugotoviš, da se njihov otrok že od tretjega meseca zbuja enkrat na noč, popije mleko in nato spi do jutra. To se mi je 2x zgodilo, v obdobju, ko se je Brin zbujal celo noč na 2 uri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 14:31:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, eni tud mal nakladajo. Ma ja, sej Nika kar spi sam zdej je bila prehlajena in se je zbujala zarad kašlja. Drugače pa je bolj Tija tista, zarad katere par tednov nismo spali. itak, saj vem. Ampak meni ni v interesu da si zmišljujem kak dobro spimo, ker ne vidim smisla v tem. No, boste zdaj noter nadoknadli, ko bo Tija že čist OK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 14:32:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Nina še nekaj da bo čist zdrav
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 17:42:07
|
|
|
|
ema tiara
|
čestitkr vsem...saj ne vem več katere vse praznujete mi pa smo dočakali prvega zobka...pa le ne bo čisto brezzob tortice pihal...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 18:32:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nina še nekaj da bo čist zdrav Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 18:34:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara čestitkr vsem...saj ne vem več katere vse praznujete mi pa smo dočakali prvega zobka...pa le ne bo čisto brezzob tortice pihal... Če se ne motim, imajo sedaj že vsi marčevski vsaj en zob
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 14.3.2010 19:49:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara čestitkr vsem...saj ne vem več katere vse praznujete mi pa smo dočakali prvega zobka...pa le ne bo čisto brezzob tortice pihal...
|
|
|
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!