Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:10:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je pa še pikice po trebuhu dobil ... P pravi, da je vzporedno imel še šesto bolezen... ah revček, pol pa ni čudno, da je čisto zdelan in ga noge ne držijo.... sneg? mah, ga je res že dovolj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:11:16
|
|
|
|
tasa_m
|
dober večer, kako ste? Men ni za nič..bom mal prečkiala RR in FB te pa šibam via postelja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:17:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:36:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer, kako ste? Men ni za nič..bom mal prečkiala RR in FB te pa šibam via postelja sva že dve neki čuden dan je dans..... nič koristnegga nisem naredila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:38:56
|
|
|
|
tasa_m
|
oo, kokica kako? trezika...jaz sem posesala to pa je blo tud vse
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:41:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oo, kokica kako? trezika...jaz sem posesala to pa je blo tud vse jaz še to nisem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:51:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer .Trezika hvala za pošto . Jaz ne vem kak vam za nič ni danes meni vsak dan ni za nič ,pa se ne sekiram .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:52:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - te,pa mate že sesalec ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:52:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
ada2 za vaju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:52:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer .Trezika hvala za pošto . Jaz ne vem kak vam za nič ni danes meni vsak dan ni za nič ,pa se ne sekiram . ni za kaj ja saj maš prav da se ne sekiraš...se morn še js naučit nesekirat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:56:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer, kako ste? Men ni za nič..bom mal prečkiala RR in FB te pa šibam via postelja sva že dve neki čuden dan je dans..... nič koristnegga nisem naredila... evo, se javim za tretjo pa če samo pomislim, da moram ob polnoči vstat, ko mora miha dobit vpihe, mi tudi vse mine... sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekel
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:57:31
|
|
|
|
Najaa
|
Čer. Se kej čveka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 20:58:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer, kako ste? Men ni za nič..bom mal prečkiala RR in FB te pa šibam via postelja sva že dve neki čuden dan je dans..... nič koristnegga nisem naredila... evo, se javim za tretjo pa če samo pomislim, da moram ob polnoči vstat, ko mora miha dobit vpihe, mi tudi vse mine... sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekel če pa je blo tako bolj hitro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:07:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
ada - si bla prehitra za njega ,pa je kar po bližnjici vsekal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:07:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer. Se kej čveka? Čer ,ki mi hodiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:08:36
|
|
|
|
leo**tia
|
čer punce..a lahko katera menja sliko na seznamu??če ga sploh kdo še rihta ...no držite pesti da bomo zdravi,mislim da se tiji nekaj kuha,upam da ne,,cmerava je ko cel dan hodi za mano,rivlje se mi med noge ...al pa bojo spet zobki krivi...pa tud ne morem verjet kako je 1leto minilo....v soboto bo naša pupa stara že 1leto praznovali bomo pa čez 3tedne ko naš ata pride domov
< Sporočilo je popravil leo**tia -- 11.3.2010 21:10:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:12:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - te,pa mate že sesalec ? jaaa, že dolgo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:14:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekel saj ti nisi rekla, da se mora slečt. Samo da se naj v pidžamo obleče..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:15:22
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa kako si? Tija? leo*tia ma Tia je že prava mala dama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:15:36
|
|
|
|
tasa_m
|
pa dobro no, samogovor pa nebom mela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:20:25
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekel saj ti nisi rekla, da se mora slečt. Samo da se naj v pidžamo obleče.. a misliš, da bi mu mogla bolj podrobna navodila dat? najhuje pa je to, da je moj zraven na kavču ležal, pa TV buljil, pa ni opazil, kako se sine oblači ob takih rečeh se vprašam kdo je bolj otročji.... gledala sta pa pat & mat.... - očitno mu je v glavo stopila njuna iznajdljivost
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:20:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa dobro no, samogovor pa nebom mela Kje te čevelj žuli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:21:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekel saj ti nisi rekla, da se mora slečt. Samo da se naj v pidžamo obleče.. a misliš, da bi mu mogla bolj podrobna navodila dat? najhuje pa je to, da je moj zraven na kavču ležal, pa TV buljil, pa ni opazil, kako se sine oblači ob takih rečeh se vprašam kdo je bolj otročji.... gledala sta pa pat & mat.... - očitno mu je v glavo stopila njuna iznajdljivost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:22:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
leo**tia - koliko je te že tvoja velika? Ma ful mi je dolga, al to zgleda tako ker je tak suha?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.3.2010 21:23:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekel
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?