|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
11.3.2010 20:10:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

miha je pa še pikice po trebuhu dobil ... P pravi, da je vzporedno imel še šesto bolezen... ah revček, pol pa ni čudno, da je čisto zdelan in ga noge ne držijo....

sneg? mah, ga je res že dovolj.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
11.3.2010 20:11:16   
tasa_m
dober večer, kako ste?
Men ni za nič..bom mal prečkiala RR in FB te pa šibam via postelja user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
11.3.2010 20:17:52   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
11.3.2010 20:36:31   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dober večer, kako ste?
Men ni za nič..bom mal prečkiala RR in FB te pa šibam via postelja user posted image

sva že dve user posted image neki čuden dan je dans.....  nič koristnegga nisem naredila...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
11.3.2010 20:38:56   
tasa_m
oo, kokica kako?
trezika...jaz sem posesala to pa je blo tud vse user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
11.3.2010 20:41:16   
trezika

oo, kokica kako?
trezika...jaz sem posesala to pa je blo tud vse user posted image user posted image

jaz še to nisem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
11.3.2010 20:51:19   
PERSIDA
Čer .Trezika hvala za poštouser posted image .

Jaz ne vem kak vam za nič ni danes meni vsak dan ni za nič ,pa se ne sekiramuser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
11.3.2010 20:52:04   
PERSIDA
tasa - te,pa mate že sesalecuser posted image ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
11.3.2010 20:52:38   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image user posted image ada2  za vaju

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
11.3.2010 20:52:59   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čer .Trezika hvala za poštouser posted image .

Jaz ne vem kak vam za nič ni danes meni vsak dan ni za nič ,pa se ne sekiramuser posted image .

ni za kaj user posted image

ja saj maš prav da se ne sekiraš...se morn še js naučit nesekirat... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
11.3.2010 20:56:26   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dober večer, kako ste?

sva že dve user posted image neki čuden dan je dans.....  nič koristnegga nisem naredila...

evo, se javim za tretjouser posted image

pa če samo pomislim, da moram ob polnoči vstat, ko mora miha dobit vpihe, mi tudi vse mine...

sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekeluser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
11.3.2010 20:57:31   
Najaa
Čer.

Se kej čveka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.3.2010 20:58:26   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dober večer, kako ste?

evo, se javim za tretjouser posted image

pa če samo pomislim, da moram ob polnoči vstat, ko mora miha dobit vpihe, mi tudi vse mine...

sem se pa prej našemu sredinčku nasmejala... je gledal eno risanko, pa sem mu naročila, da se zraven obleče v pidžamo in da mora biti oblečen, ko se vrnem iz kopalnice. ko sem se stuširala ga pogledam in ok, bil je v pidžami, potem pa grema zobke umivat, pa vidim, da se je kar čez trenirko oblekeluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa je blo tako bolj hitro

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.3.2010 21:07:27   
PERSIDA
ada - si bla prehitra za njega user posted image user posted image user posted image ,pa je kar po bližnjici vsekal

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.3.2010 21:07:59   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer.

Se kej čveka?

Čer ,ki mi hodiš?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.3.2010 21:08:36   
leo**tia
čer punce..a lahko katera menja sliko na seznamu??če ga sploh kdo še rihtauser posted image ...no držite pesti da bomo zdravi,mislim da se tiji nekaj kuha,upam da ne,,cmerava je kouser posted image cel dan hodi za mano,rivlje se mi med nogeuser posted image ...al pa bojo spet zobki krivi...pa tud ne morem verjet kako je 1leto minilo....v soboto bo naša pupa stara že 1letouser posted image praznovali bomo pa čez 3tedne ko naš ata pride domovuser posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil leo**tia -- 11.3.2010 21:10:03 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.3.2010 21:12:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa - te,pa mate že sesalecuser posted image ?
jaaa, že dolgo user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.3.2010 21:14:13   
tasa_m

saj ti nisi rekla, da se mora slečt. Samo da se naj v pidžamo obleče.. user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.3.2010 21:15:22   
tasa_m
najaa kako si? Tija?

leo*tia ma Tia je že prava mala dama user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.3.2010 21:15:36   
tasa_m
pa dobro no, samogovor pa nebom mela user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.3.2010 21:20:25   
ada2

saj ti nisi rekla, da se mora slečt. Samo da se naj v pidžamo obleče.. user posted image user posted image

a misliš, da bi mu mogla bolj podrobna navodila dat?

najhuje pa je to, da je moj zraven na kavču ležal, pa TV buljil, pa ni opazil, kako se sine oblačiuser posted image

ob takih rečeh se vprašam kdo je bolj otročji.... gledala sta pa pat & mat.... - očitno mu je v glavo stopila njuna iznajdljivostuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.3.2010 21:20:25   
PERSIDA

pa dobro no, samogovor pa nebom mela user posted image

Kje te čevelj žuli?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.3.2010 21:21:22   
PERSIDA

a misliš, da bi mu mogla bolj podrobna navodila dat?

najhuje pa je to, da je moj zraven na kavču ležal, pa TV buljil, pa ni opazil, kako se sine oblačiuser posted image

ob takih rečeh se vprašam kdo je bolj otročji.... gledala sta pa pat & mat.... - očitno mu je v glavo stopila njuna iznajdljivostuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.3.2010 21:22:58   
PERSIDA
leo**tia - koliko je te že tvoja velika? Ma ful mi je dolga, al to zgleda tako  ker je tak suha?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.3.2010 21:23:46   
Nina00

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?