violinski -> Ma kje ste avgustovke? Vreme nagaja? (20.6.2005 22:54:40)
|
:)- :)- Joj, se mi smeje!!! :bravo: :bravo: avgustovka sem naprimer jaz, ne? 33t 4/7. Od torka na dopustu pred porodniškim (joj, še vedno se smejem!).. tudi jaz sem bila na slo obali za vikend, ampak jaz sem pač tam doma - in ker je tam tudi moja pridna kuharska mama, je tam zeloooooo komot in udobno. Sploh ko spim v svoji otroški sobi :).... Pritisk previsok, Hg prenizek (glupi G mi je predpisal Haemat... kako se že reče? pa s Ferrum Lekom nimam prav nobeme težave, ampak Ferrum Lek je zastonj, tole zadevco na H moram pa plačat, pa še slabo mi naredi, ker ga moram spit na prazen želodec)... Ohjej, še zmeraj se smejem,.... aja, naj ti vseeno povem, zakaj - imam 163 cm in 93 kg :pujs: :pujs: :) :) Ne morem se nehat smejat.... In ti se sekiraš za kile? Brez zamere, ampak zraven mene si 'amaterka' - jaz sem glih tam nekje za dve tebe ;) Oz. ti zraven mene lahko zgledamo kot tri normalne :nosecka: :nosecka: :nosecka: Mhm, trebušček pa tudi že fino laufa naokrog, da mi mož ne more verjet, da ga ne premikam sama - k sreči češenj ne maram, tako da ne morejo pasti na tla :) :) :) Sladoled pa laufa. Vsak dan. Veselo naprej! Pa res se ne sekirat za kile, no :)
|
|
|
|