Jessy -> Tudi avgust gre višje... (21.6.2005 11:27:50)
|
Pa smo opravili! Danes sem se pošteno načakala, ker se kar nikamor ni premaknilo. Je bil pa G taka dušca, da je vse nosečke vzel naprej in svojo malico prestavil za več kot eno uro. Očitno upoštevajo, da imamo nosečnice prednost. Drugače je vse vredu. Še za kg mi je rekel, da teh + 14 kg je čisto normalno in sprejemljivo (čeprav je po mojih izračunih + 15 kg). Sem dobila 2 kg v treh tednih in baje je to ok. No, sam, da je! So mi še zadnji odvzem krvi za toksoplazmozo naredili, tako da je zdaj do poroda mir s špikanjem. Je pa naš :duda: še vedno v pokončnem položaju, se je pa obrnil le okrog svoje osi. Bomo videli, kaj bo čez 14 dni, ko imam ponovni pregled, ker drugače gremo v zunanje obračanje. :( Je bilo pa hecno, kaj se je dogajalo ves ta čas. Ko sem prišla, je bila v čakalnici moja sošolka, ki je že 3 dni čez rok. Pa sva malce poklepetali in se je pritoževala, da kako jo jezi, ker se še nič ne dogaja in je :duda: še izredno aktiven. Pol je šla na CTG. Čez 1 uro pride ven in pravi, da je dobila vmes popadke in je rekel G, da bo čez 2 uri že rodila (drugi otrok), tako da gre direktno v porodnišnico!!! :bravo::bravo::bravo: Je človek kar presenečen, kako gre pri enih hitro! To je bilo moje poročanje! Kje ste pa ostale?
|
|
|
|