ninocka -> kričanje na otroka (22.6.2005 13:35:15)
|
sem zadnjic potem ful razmisljala o tem, ce sem mogoce pretiravala glede te situacije in se pripeljem domov, odprem vrata avtomobila in za dobrodoslico spet slisim kricanje... jst verjamem, da vsakmu enkrat prekipi in vzdigne glas (tud jst se obcasno zaderem na macka, ko mu ze stotic odlocno recem ne in se zmeri nagaja), ampak da bi se pa 10 ur nanju drla pa ne (za primer dajem macka, ker pac se nimam otrok)... je pa tko, da otrok pri razlicnih starostih razlicno razume in dojame svet okoli sebe in dvomim, da se je blo treba ze pri njegovem enem letu tok dret nanga... po drugi strani gre pa spet v drugo skrajnost, ko ga najprej nadere, pol mu pa govori moj srcek, moj lubcek, mojnevemkajvse... otroku tud verjetno ni jasno zakaj se nejprej 10 minut nanga dere, pol je pa soncek njenga zivljenja, cez 5 minut pa spet dretje... sama se v to nocem niti vmesavat, samo vcasih razmislajm kako bo, ko se bosta najina otroka igrala in bo njen imel "prepovedano" vsako stvar ali pa bo nadrt zaradi vsakega koraka, moj pa ne, kako bo njen otrok na to reagiral? :( ker enkrat bo ugotovil, da niso vse mame enake... zaenkrat pa pravim samo hvalabogu, da nima se enga... hvala ker ste me prebrale, sem mogla enmu povedat... LP, :rozica:
|
|
|
|