Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 20:51:44
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, jaz sem bila še cel teden po ET napihnjena kot žoga
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 20:53:00
|
|
|
|
mojškra
|
VSEM KI STE NA VRSTI ZA TEST: Misli so z vami, upam da zagledate lepe pluske, lepe črtice PUJSEK PRINAŠA SREČO - POŠILJAM GA IN SRCA
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 20:54:29
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, jaz sem bila še cel teden po ET napihnjena kot žoga Jaz pa prej ne, danes pa grozno, kot trodelna omara . Kako si drugače?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 20:56:32
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, jaz sem bila še cel teden po ET napihnjena kot žoga kaj imaš ti 11.3? Takrat jaz dam kri
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 21:02:44
|
|
|
|
špica84
|
dober vecer imam eno prasanje a kri za spb moram samo jaz dat al moj partner tudi
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 21:46:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dober vecer imam eno prasanje a kri za spb moram samo jaz dat al moj partner tudi oba...on rabi svojo napotnico
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 26.2.2010 21:47:13 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 21:47:06
|
|
|
|
jona klara
|
špica-oba morata dati kri za spb, pa saj si jo ti že dala ane, tudi tvoj mora,do hormonov moraš imeti izvid krvi.......velja pa 1 leto, ampak takrat že boš nosečka
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 22:50:27
|
|
|
|
Teja K.
|
Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Bliža se dan za test nardit, pa mi kar zmanjkuje upanja. Imam preveč zdravil verjento, da bi prišla (prometrij in estrofen), a vem, da ni daleč. test bom nardila v nedeljo (28.2.), da se do ponedeljka potolažim in začnem nov teden kolikor bom lahko....bilo bi prehudo zjutraj v ponedeljek... Kako ste pa ostale, ki smo si blizu v dnevu D (gospodarica, Selena 78, skuštrana suzi)???
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 26.2.2010 23:11:25
|
|
|
|
špica84
|
a napotnico dobi pr svojmu osebnem dr.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 7:31:36
|
|
|
|
miklarom
|
jutro ! danes pa kavica od mene fargi - hvala , kako si mi kaj ti, pikica lepo raste, madonca saj si že prestopila polovico, zdaj pa še polovico in boš srečna mamica lučka25 - hvala tudi tebi in res moramo sedaj iti do konca, se ne dam BEBIII - ŠE BELINA , NAVIJA ZATE SS - zate tudi full navijam, še malo pa bo vesela novička Loremi - hvala , kako ti
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 7:39:27
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 a napotnico dobi pr svojmu osebnem dr. Moj je dobil tam kjer so mu delali spermiogram, potem pa je mogel še h andrologu, on mu je napisal napotnico za kri, tak je postopek v LJubljani.
< Sporočilo je popravil mojškra -- 27.2.2010 7:40:21 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 7:45:31
|
|
|
|
mojškra
|
DOBRO JUTRO VSEM . Danes je nov dan in nov začetek dneva-poskusimo ga preživeti čimbolje. BEBIIII, TEJA, GOSPODARICA, SS in ostale-DRŽIM PESTI ZA .
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 7:58:04
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, jaz sem bila še cel teden po ET napihnjena kot žoga kaj imaš ti 11.3? Takrat jaz dam kri ja, 11.3. imam UZ. si ti tudi na GK LJ? če ja, potem se vidiva
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 7:58:50
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, jaz sem bila še cel teden po ET napihnjena kot žoga Jaz pa prej ne, danes pa grozno, kot trodelna omara . Kako si drugače? to je upam samo dober znak kako sem? kot da mi ne bi bilo nič
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 7:59:59
|
|
|
|
Urshy78
|
drugače želim pa dobro jutro vsem danes bo lepo vreme s sončkom, izkoristite ga Gospodarica, Bebiii, Skustrana suzy, teja, držim pesti za lepe in močne pluske
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:00:05
|
|
|
|
gospodarica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K. Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Bliža se dan za test nardit, pa mi kar zmanjkuje upanja. Imam preveč zdravil verjento, da bi prišla (prometrij in estrofen), a vem, da ni daleč. test bom nardila v nedeljo (28.2.), da se do ponedeljka potolažim in začnem nov teden kolikor bom lahko....bilo bi prehudo zjutraj v ponedeljek... Kako ste pa ostale, ki smo si blizu v dnevu D (gospodarica, Selena 78, skuštrana suzi)??? teja mislim, da sva na istem...tudi meni zmankuje upanja.tudi jaz bom naredila jutri test....ampak tako vem da bo rezultat negativem.po mojem ciklusu je jutri 28 dan,torej bi morala dobiti M...prsa so mi upadla,trebušček tudi...tako da po mojem ni več upanja.....tolažim se samo s tem, da na tem svetu obstajajo čudeži pač bomo šli v nove boje, pa ni hudič da tudi nam ne bo enkrat ratalo a ne? malo sem razočarana sama nad sabo,ker še nikoli nisem bila tako pesimistična kot sedaj teja k- vedi pa da zate držim pesti,da nalulaš lep plusek in seveda tudi za vse ostale.... lepo se imejte...čaw čaw
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:09:55
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 kaj imaš ti 11.3? Takrat jaz dam kri ja, 11.3. imam UZ. si ti tudi na GK LJ? če ja, potem se vidiva JA SEM TAMLE, ja upam da se vidiva, mislim ti greš tja, jaz pa še upam da ne priteče tale zoprna teta iz Amerike . Sploh ne vem točno kdaj moram tam biti. Ti boš tamle že zjutraj verjetno
< Sporočilo je popravil mojškra -- 27.2.2010 8:10:54 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:26:03
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica IZVIRNO SPOROČILO: Teja K. Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Bliža se dan za test nardit, pa mi kar zmanjkuje upanja. Imam preveč zdravil verjento, da bi prišla (prometrij in estrofen), a vem, da ni daleč. test bom nardila v nedeljo (28.2.), da se do ponedeljka potolažim in začnem nov teden kolikor bom lahko....bilo bi prehudo zjutraj v ponedeljek... Kako ste pa ostale, ki smo si blizu v dnevu D (gospodarica, Selena 78, skuštrana suzi)??? teja mislim, da sva na istem...tudi meni zmankuje upanja.tudi jaz bom naredila jutri test....ampak tako vem da bo rezultat negativem.po mojem ciklusu je jutri 28 dan,torej bi morala dobiti M...prsa so mi upadla,trebušček tudi...tako da po mojem ni več upanja.....tolažim se samo s tem, da na tem svetu obstajajo čudeži pač bomo šli v nove boje, pa ni hudič da tudi nam ne bo enkrat ratalo a ne? malo sem razočarana sama nad sabo,ker še nikoli nisem bila tako pesimistična kot sedaj teja k- vedi pa da zate držim pesti,da nalulaš lep plusek in seveda tudi za vse ostale.... lepo se imejte...čaw čaw GOSPODARICA IN TEJA POZNATA PREGOVOR: UPANJE UMRE ZADNJE. NIKOLI NE NEHAJTA UPATI, A VELJA?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:31:05
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 kaj imaš ti 11.3? Takrat jaz dam kri ja, 11.3. imam UZ. si ti tudi na GK LJ? če ja, potem se vidiva JA SEM TAMLE, ja upam da se vidiva, mislim ti greš tja, jaz pa še upam da ne priteče tale zoprna teta iz Amerike . Sploh ne vem točno kdaj moram tam biti. Ti boš tamle že zjutraj verjetno a ti niso nič napisali na kuverto ob kateri uri moraš biti tam? jaz sem imela uro ob 8.00, izvidi so bili pa šele ob 12., verjetno bo tudi pri tebi tako. jaz sem pa na UZ naročena ob 7.30. mogoče se pa res vidiva
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:33:20
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica IZVIRNO SPOROČILO: Teja K. Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Bliža se dan za test nardit, pa mi kar zmanjkuje upanja. Imam preveč zdravil verjento, da bi prišla (prometrij in estrofen), a vem, da ni daleč. test bom nardila v nedeljo (28.2.), da se do ponedeljka potolažim in začnem nov teden kolikor bom lahko....bilo bi prehudo zjutraj v ponedeljek... Kako ste pa ostale, ki smo si blizu v dnevu D (gospodarica, Selena 78, skuštrana suzi)??? teja mislim, da sva na istem...tudi meni zmankuje upanja.tudi jaz bom naredila jutri test....ampak tako vem da bo rezultat negativem.po mojem ciklusu je jutri 28 dan,torej bi morala dobiti M...prsa so mi upadla,trebušček tudi...tako da po mojem ni več upanja.....tolažim se samo s tem, da na tem svetu obstajajo čudeži pač bomo šli v nove boje, pa ni hudič da tudi nam ne bo enkrat ratalo a ne? malo sem razočarana sama nad sabo,ker še nikoli nisem bila tako pesimistična kot sedaj teja k- vedi pa da zate držim pesti,da nalulaš lep plusek in seveda tudi za vse ostale.... lepo se imejte...čaw čaw če boš brala par mojih postov nazaj, boš videla, da sem imela enake znake kot ti in sem tudi že obupala. trebuh in prsa kar naenkrat niso bila več napihnjena, ampak baje zato, ker je popustila stop injekcija. še vedno imaš upanje
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:39:25
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 kaj imaš ti 11.3? Takrat jaz dam kri ja, 11.3. imam UZ. si ti tudi na GK LJ? če ja, potem se vidiva JA SEM TAMLE, ja upam da se vidiva, mislim ti greš tja, jaz pa še upam da ne priteče tale zoprna teta iz Amerike . Sploh ne vem točno kdaj moram tam biti. Ti boš tamle že zjutraj verjetno a ti niso nič napisali na kuverto ob kateri uri moraš biti tam? jaz sem imela uro ob 8.00, izvidi so bili pa šele ob 12., verjetno bo tudi pri tebi tako. jaz sem pa na UZ naročena ob 7.30. mogoče se pa res vidiva Ja seveda so mi-sem smotka , še pogledala nisem . Ja ob 8.00 uri. No mogoče pa res se vidiva, upanje imam, čeprav je to moj prvi IVF. To je tvoj prvi ultrazvok? Koliko si zdaj noseča?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:39:58
|
|
|
|
IVYY
|
Dobro jutro vsem, še dobro, da je sonček vzunaj, da zbežim malo ven in se poskušam malo razvedriti. Težko je, a gremo naprej. Že zdaj me grabi panika, kaj pa če naslednjič tudi nič ne bo? A vem, ne smem tako razmišljat. Miklarom, dušica zlata, navijam zate in močno stiskam pesti.... Bebiii, suzy in vse ostale, ki grejete, vam iz srca želim, da se pridružite nosečkam. lep dan
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 8:48:52
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Dobro jutro vsem, še dobro, da je sonček vzunaj, da zbežim malo ven in se poskušam malo razvedriti. Težko je, a gremo naprej. Že zdaj me grabi panika, kaj pa če naslednjič tudi nič ne bo? A vem, ne smem tako razmišljat. Miklarom, dušica zlata, navijam zate in močno stiskam pesti.... Bebiii, suzy in vse ostale, ki grejete, vam iz srca želim, da se pridružite nosečkam. lep dan sonček? V ljubljani za Bežigradom ga še čakamo. Je pa sonček moj sine, ki zdaj veselo "špila frajtonerco"
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 9:43:07
|
|
|
|
spominčica
|
Jutro Jest sm pa že od včeraj prav žalostna. Klicala sem da se naročim za icsi za marec, kot mi je (mimogrede) naročil dr. Drobnič, ko sem bla v začetku februarja pri njem, sestra ki naroča pa pravi "pokličite aprila za maj".In ko ji vse lepo razložim o splavu in kako je dr. D rekel da bi, ko dobim tretjo M po splavu, kar takoj šli v postopek in da on ne bi nič čakal. ona pa da ni dobro tako hitro in bla bla la. Povem ji da sem hormone dobro prenašala brez kakršnih koli težav in da je konec koncev dr. tako naročil. Me ni šmirglala petposto! WTF?!?!?!?! Tam so očitno sestre nad zdravniki. Zdej pa sploh ne vem kaj naj. Zdaj sem še zelo pripravljena za to in ne vem me bo aprila oz. do maja še držalo. Med 1. in 2. postopkom je ravno zaradi tega minilo več kot 2 leti - ker nisem šla takoj se me potem lotijo strahovi in odlašam. Zdaj pa ne bi rada odlašala!!!Sploh ker je zadnjič ratalo (splaviti sem morala, ker v 10 tednu ni več bil srček) imam zdaj toliko več upanja in tudi dr. D je rekel da bi ravno zaradi tega šla takoj. Mah.....ne vem kaj bom. Mam dve možnosti...al bom al bom pa uporabila VIP. Do sedaj jih še nisem, ker mi je smotano težit ljudem in rada vse uredim sama, ampak zdaj bo pa očitno treba. Kaj pa ve mislite? Upam da se tole čudovito jutro prenese še na moje razpoloženje.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 27.2.2010 9:53:09
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Jutro Jest sm pa že od včeraj prav žalostna. Klicala sem da se naročim za icsi za marec, kot mi je (mimogrede) naročil dr. Drobnič, ko sem bla v začetku februarja pri njem, sestra ki naroča pa pravi "pokličite aprila za maj".In ko ji vse lepo razložim o splavu in kako je dr. D rekel da bi, ko dobim tretjo M po splavu, kar takoj šli v postopek in da on ne bi nič čakal. ona pa da ni dobro tako hitro in bla bla la. Povem ji da sem hormone dobro prenašala brez kakršnih koli težav in da je konec koncev dr. tako naročil. Me ni šmirglala petposto! WTF?!?!?!?! Tam so očitno sestre nad zdravniki. Zdej pa sploh ne vem kaj naj. Zdaj sem še zelo pripravljena za to in ne vem me bo aprila oz. do maja še držalo. Med 1. in 2. postopkom je ravno zaradi tega minilo več kot 2 leti - ker nisem šla takoj se me potem lotijo strahovi in odlašam. Zdaj pa ne bi rada odlašala!!!Sploh ker je zadnjič ratalo (splaviti sem morala, ker v 10 tednu ni več bil srček) imam zdaj toliko več upanja in tudi dr. D je rekel da bi ravno zaradi tega šla takoj. Mah.....ne vem kaj bom. Mam dve možnosti...al bom al bom pa uporabila VIP. Do sedaj jih še nisem, ker mi je smotano težit ljudem in rada vse uredim sama, ampak zdaj bo pa očitno treba. Kaj pa ve mislite? Upam da se tole čudovito jutro prenese še na moje razpoloženje. HOJLA Kakšne koze so! Jaz bi na tvojem mesto odreagirala tako malo politično-jaz imam tak poklic, da vodim pogajanja , zato ti predlagam takole: Poklicala bi še enkrat, verjetno se bo oglasila druga sestra (kot da še nisi klicala). Začela bi stavek tako bolj odrezavo, z dr. Drobničem sva zmenjena da me naročite za marec...Če bo še enkrat rekla, da naj pokličeš aprila za maj, potem pa reči: Sem vam povedala da me je dr. Drobnič naročil tako pa tako, potem pa jo vprašaj: S katero sestro govorim, mi lahko poveste priimek in ime? No tukaj se pa potem malce vstrašijo. POSKUSI, boš vidla da bo ratalo, nikar pa ne bodi preveč tako prijazna, ampak odločna da greš do konca. Upam, da sem ti kaj pomagala. No tako bi jaz naredila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
vneta ritkaErinKaj od naštetega je najbolj pomagalo pri vneti ritki vašega otroka? hrastovo lubje (
7%)
canesten (
9%)
praška pasta (
17%)
bepanthen (
39%)
cinkovo mazilo (
10%)
hladilno mazilo... (
18%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!