Urshy78 -> RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI (22.2.2010 14:00:36)
|
nhaya, potem misliš da je to to [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] škoda res[sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif] barbara 31, ne oziraj se na druge punce, nekaterim uspe v prvo, nekaterim v drugo, nekaterim žal nikoli, tako da to ni nobeno merilo. držim pesti da se bosta zarodka lepo vgnezdila. pridno ju čuvaj. skustrana suzy, vstavili so mi morulo in blastocisto. mismis, mene je 4 dni zvijalo tako kot pred M, sem bila nonstop na wc. odklopi se, če ti tako paše, jutri pa držim pesti, da nalulaš en lep močen plus [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ivyy, jaz mislim dokler se ti ne vlije, da so še vedno možnosti, saj veš. te še ne bom objemčkala ampak ti bom raje držala pesti, a velja [sm=bravo.gif] še enkrat se vsem iz srca zahvaljujem za čestitke, še vedno ne morem verjeti, da se to res dogaja. gledam na testek, gledam na telefon slikco in se ščipam, če slučajno ne sanjam [sm=smiley1.gif] če sem katero pozabila omeniti, jo bom pa potem ko pridem domov, imam ful gužvo v službi. držim pesti za vse tukaj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|