naš direktor... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Aljakop -> naš direktor... (20.6.2005 15:15:56)

..se je zmazal,na srečo:).Tokrat. naslednjič se ne bo. Zdaj smo mu babe oropale pisarno:)-,spile vse viskije in konjake in vina,ki jih je dobil:)- ( a boste en žluk?:kava: hik!), vrgle v smeti vse cigaretne škatle in mu na mizo dale Nicorette + žvečilne gume + 1 liter vode:)-..Pisrano smo fajn zaprle z lepilnim trakom,ključ zabrisale proč,na vrata obesile napis:'' Vstop možen samo po pooblastilu osebnega zdravnika in na lastno odgovornost!!'':)-:)-
Zdaj ga pa pijemo:)-:)-

Lp

Alja;)

P.s Miška01- kako je z atijem??? nisem na tekočem,sori:zmeden:

pety78 -> naš direktor... (20.6.2005 15:20:35)

Upam, da je vaš direktor za hece.....:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Tiki -> naš direktor... (20.6.2005 15:22:03)

:bravo: Na zdravje :kava:
Kok so fajn take novice :)
Lp

sašaš -> naš direktor... (20.6.2005 15:24:31)

Upam, da boš jutri še imela službo...:)-:)-:)-

Ne, ssj ne - ampak res fajn, da imate takega direktorja... :bravo:

lp :muca:

Aljakop -> naš direktor... (20.6.2005 15:38:39)

he,he:)-

načeloma je za hece,ja,razen ko ima kakšen tečen dan, ali ga je kdo razkuru..Včasih se res malo 'razkuri',ampak v osnovi je ok!:bravo:
pa saj mi ne mislimo slabo,sam konjake pa vso ostalo pijačo smo pospravile,da ne bo več pil pa čike prižigal ( mater je bilo zasmrajeno!!):)- pa vstop smo omejile ( hec!:) ma žihr bi ga,ja)
Upam,da pa tole res ne bere,no:)-:)-:ups:

Lunca1 -> naš direktor... (20.6.2005 15:46:30)

Ej da ga ne bo spet kap.:)-:)-:)-

Aljakop -> naš direktor... (20.6.2005 15:49:18)

upps, na to pa nisem pomislila:)-:)-
bom kar lepo tiho pa za mizico čičala in delala ( no,vsaj se delala da delam:)-:)- psssttt!!)

p.s šele zdaj sem videla Miškin post! Ojeja, Miška, dosti:rozica::rozica: zate in za vso družino! Bodite močni!

india -> naš direktor... (20.6.2005 18:09:25)

Ni problema, Aljakop! Sem vesela za tvojega direktorja, morda se tudi mojemu atiju nasmehne sreča.
Nekako tako se tolažim: morda pa mora strmo navzdol, da bo šlo kasneje počasi gor!

Aljakop -> naš direktor... (20.6.2005 18:57:57)

Itak!

Mogoče pa je borec;) kdo ve...A ni upanje zadnje ki umre? no torej...čiči pa čaki

Stran: [1]