Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča TeyaD., jaz bi pa za sebe prej rekla, da gre za zavist. Torej, medtem, ko so oni pri 26. in 27. letih vsi prepiti, z nekimi za silo službami in pri starših, imava midva družino, avto SVOJE stanovanje. Ne vem sicer, kolegica mi pravi, da me ne marajo, ker sem jim "speljala" prijatla, zato ker pač ne hodi več ven tako intenzivno kot oni, jaz pa bolj mislim, da jim gre v nos, da mama midva vse, oni so pa luzerji ostali 100x sem rekla- namesto, da bi si kdo svoj dnar kam vlagal, mogoče začel postavljati kako hišo, ma pač šefica gostilne svojo hišo tolk večjo pa lepšo mamamajča tudi jaz sem že proti tej smeri razmišljala... Ker sem na svojem, imam družino, avto...vse kar nekateri nimajo. Važno jim je, da se jim med vikendi 'dogaja' in temu pravijo 'pravo življenje'... Mogoče za njih to res je ampak zame niti malo. Pa ne rečem, da ne grem 2,3x na leto malo ven na klepet in ples s prijateljicami, ki me razumejo, zakaj ne morem več tako pogosto ven in zakaj mi do tega niti ni. Nekajkrat so mi znanke tudi povedale v obraz, da občudujejo mojo osebnost, ker ko mi kaj ne paše nisem tiho. Povem takoj in skušam povedat na lep način, če mi kaj ne ugaja, me zmoti.... Eni pač potem to razumejo verjetno kot napad na njih... Vedno pa pravim tako, dokler nisi sam v določeni situaciji ne moreš pametovat... In vsem sem do zdaj rekla, ko me niso razumeli kako to zmorem, kako sem lahko opustila 'zabavne vikende'...rečem samo, ko boš imel/a družino boš videl/a sam/a...takrat te bom vprašala kako je! Za svojega otroka pa jasno da daš vse in vse narediš....
|