Teya D. -> RE: Pravi prijatelji (2.12.2009 10:21:16)
|
Jaz imam najboljšo prijateljico eno...to pomeni, da ji lahko zaupam vse, tudi ko jo kaj rabim mi bo priskočila na pomoč. Tudi ko sem se odločila za družino mi je stala ob strani in me spodbujala, bodrila....taki so res izjeme in še posebaj, če imaš takšno srečo, da jih imaš že od vrtca. Teče 16leto najinega prijateljstva. Vmes sva imeli vzpone in padce, preživeli skupaj pubarteto itn. . Skratka spremenili sva se obe... Trenutno se bolj poredko vidiva, ker je študentka, sama pa imam doma z družino tudi ogromno dela. So pa zato telefoni bolj v 'akciji'. Prijateljic, ki bi mi pomagale in tudi bile pripravljene poslušat pa imam za preštet na prste ene roke. Ne gre se mi za številke ali za kaj podobnega... Prizadelo me je dejstvo, da jih je bila kar lepa množica, dokler se nisem odločila za drugo pot kot oni ( zabave, popivanja... ). Potem sem komaj spoznala, da so to bili ljudje, ki so me tako rekoč 'molzli' ko so potrebovali kakšno uslugo. Vsi so me tako ali drugače izbrisali iz življenja in ker sem dobrega srca (včasih zeloo preveč) si očitam, da sem za to kriva sama. Vendar pa je bila družina moja odločitev in želja, ki je ne obžalujem, četudi sem izgubila kopico nepravih oz. 'namišljenih' prijateljev. Vsaka šola nekaj stane, a ne....
|
|
|
|