nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Jaz osebno bi pobrala šila in kopita. Ne danes, ampak že včeraj. Tipično mamino dete, popolnoma nesamostojno. On in mami čisto lepo vozita skupaj, samo vsak od njiju ima en problem: njegov problem je ta, da pač potrebuje sex in tega mu mati pač ne more dati njen problem je ta, da pač potrebuje vnuke in potrebuje neko maternico Torej je treba najti primerno luknjo in maternico za zadovoljitev zgoraj navedenih potreb. Žal mi je, če zvenim grobo, ampak prav za to gre. Ta luknja in maternica ni in ne sme biti samostojna oseba, temveč ubogljiva lutka, ki ne bo motila sožitja, v katerem sinko živi z mamo. On ne potrebuje nič novega v življenju, ker je vse tako, kot je treba, ona ne želi da sin odraste in si najde družico. Zato je ona vsa prijazna do tebe, ker te vzgaja. Ker hoče vnuke. Potem pa: če boš delala tako, kot ti bosta onadva rekla, v redu, drugače pa: vnuka sem, ti se pa poberi. Ona bo imela sinka in vnukeca, on si bo pa že kakšno priložnostno luknjo našel, če bo sila. Kaj hočem povedati? Ti si 'še najboljše' kar se je dalo najti 'na tržišču' (punce so danes res grozne), čeprav imaš tudi ti 'ogromno napak'. Zato te je treba nadzirati, stalno nazirati. Zato moraš pokazati telefonske izpiske in biti 24/7 na razpolago. Tipček je totalno nesamozavesten. Boji se, da boš ušla, zato poostruje nadzor. To je tudi očitno njegov način razmišljanja, tako si on predstavlja imeti partnerko: robota, ki ga bosta programirala skupaj z mamo. Ker takih robotov še ne prodajajo, je treba disciplino doseči drugače. Lepo te prosim. Nihče nima pravice, da ti telefonari cele dneve, samo zato, da te nadzira. Telefoni niso za to. Če ti ima kaj za povedati, naj te obišče, pojdita ven, na sprehod in podobno. Nihče nima pravice preverjati tvojih telefonskih izpiskov, razen mogoče Interpola, če bi sumili, da si kakšen mednarodni terorist, pa še to ne brez naloga. In ko ti krši ustavne pravice, zraven vseeno še namiguje, da prav gotovo poznaš način, da podtalno komuniciraš s sovražnikom. Mislim, ta je bolj paranoičen od Stalina. In čisto prav imaš, da nočeš k njim. Intima je intima in res ne vem, zakaj bi morali biti drugi seznanjeni, kdaj sta seksala. Preseliti se k tašči in si z njo deliti kopalnico in kuhinjo? Mi ne pade na kraj pameti. To ni samostjno življenje. Gospodek bo tako imel zagotovljen reden seks in stalni nadzor, mamica bo lahko nadaljevala z vzgojo. Samostojno življenje je, ko gre par na svoje in se vsak od njiju zaveda, da so starši starši, partner pa partner. Kot bi rekel moj tast: moški mora vedeti, da je mama mama, žena pa žena. Odločitev je seveda tvoja. In ne se slepiti: on se ne bo nikdar spremenil. Vsekakor ne na bolje. Tole je pa popolni povzetek zgodbe moje frende, popolni ... naj dodam še zaključek: maternica je rodila vnukca, nadzor se je stopnjeval do neznosnega, razhod, vlačenje po sodiščih ... frenda je dobila skrbništvo, oča pa stike izvaja tako, da otroka vozi k svoji mamici - striktno tako in nič drugače.
|