Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 18:25:24
|
|
|
|
sandra74
|
Jaz sebi in mojemu rečem, da sva mehko grajena!!!
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 18:50:32
|
|
|
|
ribica.
|
joj to pa je tema, ki me spomne kako jim reče moj 3 letnik. Ženskam reče debeluhe, moškim pa bajskoritko.
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 18:59:35
|
|
|
|
noranate
|
elegantno popolnjeni
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 19:57:06
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate elegantno popolnjeni A res? In potem, npr. v pogovoru rečeš: "A veš tisti elegantno popolnjen, ki je zadnjič sedel za sosednjo mizo..." ali pa: "Zadnjič je bila tista elegantno popolnjena trgovka na delikatesi tako neprijazna..."
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 20:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
če z njimi govorim, rečem močnejši,... a je včasih nerodno, ker tako rečem tudi tistim, ki so bolj mišično kompaktni ... če sem na koga jezna in je slučajno bolj zajetne postave pa mu rečem debeluh, a nikoli v obraz, ker vem, da se nekateri zelo trudijo izgubiti kile in jim nikakor ne uspeva,... na splošno pa proti "ljudem s prekomerno težo" (no, med slednje za kakšno kilo ali dve spadam tudi jaz) nimam nič... so mi celo zelo simpatični in večino, kar jih poznam, šaljivci in mi je v njihovi družbi zelo prijetno.
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 20:39:55
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Jest tut ne uporabljam tega... k zakaj pa bi? Res ne vidim konteksta... Sej tud za suhost ne uporabljam kej preveč izrazov... Enako. V resnici redkokdaj opazim a je človek suh, ali debel. V resnici me noben človek s preveč kilami ne moti, niti nimam izraza zanj. Ne opredeljujem ljudi po tem. Je preveč drugih reči, ki lahko človeka označijo, če ga že glih morajo označit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2009 20:49:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 21:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Jest tut ne uporabljam tega... k zakaj pa bi? Res ne vidim konteksta... Sej tud za suhost ne uporabljam kej preveč izrazov... Enako. V resnici redkokdaj opazim a je človek suh, ali debel. V resnici me noben človek s preveč kilami ne moti, niti nimam izraza zanj. Ne opredeljujem ljudi po tem. Je preveč drugih reči, ki lahko človeka označijo, če ga že glih morajo označit. Podpis,če lahko. tako govorijo ljudje, ki so zadovoljni sami s seboj! (žal mene še vedno nekajkrat mesečno zanese "melotožje po "popolnosti"... kaj čem, del vzgoje v odraščanju ... vsekakor pa se trudim, da svoja otroka vzgojim tako, da se ljubita takšna kot sta: čudovita v vseh pogledih... tudi tistih ) jaz opazim tudi ljudi, ki so preveč suhi,... da ne bo pomote. in jim to v kontekstu, seveda, povem (če pogovor na to nanese,...) se trudim pa da ljudi ne sodim takoj po zunanjem izgledu (no, kakšen smrad me že odvrne, priznam,... ampak to je druga kategorija)
< Sporočilo je popravil k.tja -- 2.12.2009 21:20:36 >
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 22:42:56
|
|
|
|
Spark
|
Še malo v drugo stran, kako rečeš nekomu s prekomerno težo, da naj malo pazi na težo oz. proba shujšati. Imam sestro, ki ne iz leta v leto debelejša. Živi sama in imam občutek, da čas ko je doma samo je. Kupuje si samo čudno hrano požre, ni da ni. Kje pa da bi ona popila kozarec vode, ali pa pojedla kaj zdravega in se vsaj malo omejila. Nekajkrat sem ji že rekla, pa me nazaj zabije, poglej se kaka si. V času dveh porodov sem se zredila in kil se nisem znebila, ampak nisem tako debela kot ona. Trebuh ima kot da bi bila noseča. Hudo mi je zanjo, ker to ne pelje v nič dobrega, ampak ne znam narediti nekaj, da bi vsaj malo poslušala.
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 2.12.2009 23:34:27
|
|
|
|
Ribica **
|
No, meni ITM lih ni merilo, ker sem podhranjena, ce ITM gledam (pa sta imela starsa v mojih letih enako konstitucijo, sploh oci). Pa srecam ogromno bolj suhih punc okrog mene. 34 v H&Mu pa hlac ne morem kupit, ker so ogromne - tako po dolzini, kot po sirini. Krila in navadne majice pa lahko. S srajcami je pa spet problem zaradi visine. Idealna cifra hlac je pa zame Next Petite - 34. Po dolzini in sirini kot ulito. Imam pa dobrih 20 let. Sem prebrala do konca tisti link ... idealna teza zame naj bi bila kar 8 kg vec, kot jih imam sedaj Ja, itak ... na mojo konstitucijo bi bila z 8 kg vec pac predebela.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 2.12.2009 23:36:40 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2009 23:35:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2009 23:45:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 3.12.2009 8:20:21
|
|
|
|
noranate
|
Joj, Bambina, ti se pa tud zapičiš. Ne, NIKOLI o nikomur ne rečem, da je debel ..., ljudi kličem po imenu. Moje znanke, prijateljice, so vse elegantno popolnjene , pa ko mi pojamrajo, da so se spet zdredile, ne stanejo več v iste hlače...., jih na takšen šaljiv način potolažim. Ima nas vsakojakih, pa kaj čmo, nihče ni popoln.
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 3.12.2009 9:05:06
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: noranate elegantno popolnjeni A res? In potem, npr. v pogovoru rečeš: "A veš tisti elegantno popolnjen, ki je zadnjič sedel za sosednjo mizo..." ali pa: "Zadnjič je bila tista elegantno popolnjena trgovka na delikatesi tako neprijazna..." Jaz ponavadi rečem tista prsata baba, ki je včeraj sedela poleg tiste anoreksičarke, ki je prsi doma pozabila.....
|
|
|
|
RE: Kako rečete ljudem s prekomerno težo? 3.12.2009 9:17:40
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Še malo v drugo stran, kako rečeš nekomu s prekomerno težo, da naj malo pazi na težo oz. proba shujšati. Imam sestro, ki ne iz leta v leto debelejša. Živi sama in imam občutek, da čas ko je doma samo je. Kupuje si samo čudno hrano požre, ni da ni. Kje pa da bi ona popila kozarec vode, ali pa pojedla kaj zdravega in se vsaj malo omejila. Nekajkrat sem ji že rekla, pa me nazaj zabije, poglej se kaka si. V času dveh porodov sem se zredila in kil se nisem znebila, ampak nisem tako debela kot ona. Trebuh ima kot da bi bila noseča. Hudo mi je zanjo, ker to ne pelje v nič dobrega, ampak ne znam narediti nekaj, da bi vsaj malo poslušala. Težko te bo poslušala dokler sama ne bo opazila, da je res. Če ji boš govorila, da je debela in naj shujša bo še več jedla, ker bo jezna zakaj jo nekaj napadaš in soliš pamet. Mislim, da pri teh zadevah mora vsak sam "gor priti" in spremenit navade. Mogoče, če imaš kakšne slike, kjer je bila bolj suha pa jih tak za foro glej pa reči kolk je bla lepa tam al pa neki... Pa se ji bo stožilo po manj kg
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?