naslovi (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ajataja -> naslovi (2.12.2009 8:55:59)

Pripravljam 15 obletnico srednje šole in seveda je zdej problem dobit skup naslove vseh sošolcev.Ali mi bodo na občini dali če grem tja s seznamom,ali kje naj jih dobim.
ja,pa vsak je v drugem kraju.

ZARA -> RE: naslovi (2.12.2009 8:57:19)

A ni famozni FejstBook rešitelj teh problemov? Ne verjamem, da boš dobila. No, ne vem...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2009 9:00:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ajataja -> RE: naslovi (2.12.2009 9:01:15)

ma ni na fc in ne na netlogu več kot pa 5 sošolcev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]rabim jih pa 30.sploh ne vem kje naj dobim vse.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2009 9:02:07)

Anonimen -> RE: naslovi (2.12.2009 9:02:49)

najdi jih v telefonskem imeniku. pac uporabi stare podatke in poklici k njim domov. potem pa naj ti dajo starsi njihove nove podatke.
srecno!

Angel_Tian -> RE: naslovi (2.12.2009 12:14:04)

Za take zadeve se najbolj splača it kar v tajništvo šole. Tam imajo vse vaše podatke dovolj dolgo shranjene in tudi dajo ti jih, sploh če poveš, da organiziraš obletnico. No, vsaj jaz sem tako naredila. Edino kar je bilo, nekatere punce so pač poročene in odseljene, ampak tem pa itak potem starši posredujejo dalje vabila.

Veliko uspeha ti želim.

ajataja -> RE: naslovi (2.12.2009 12:54:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja
pa vsak je v drugem kraju.

Pošlji mi imena, priimke (tiste, katere veš) in kraje, pa bom pokukala.

preko neta sem jaz že vse prebrskala a boš ti gledala kje drugje.Sej dobimo jutri na šoli stare naslove pol bom pa vidla kaj se da narest.Pač najbolj enostavno bi bilo kar z novimi naslovi če ne bom pa mogla res po telefonu vse skup iskat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2009 12:55:25)

Raho -> RE: naslovi (2.12.2009 16:38:27)

Matična šola ti da imena, priimke in stare naslove.

K_a_t_i -> RE: naslovi (2.12.2009 18:58:26)

KOntaktiraj vse s katerimi si ohranila stike /mail, telefon, FB,... - zagotovo ima vsak stik še s petimi,... - in tako hitro prideš do vseh naslovov! NAm je ratalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Stran: [1]