aluš
|
1. Vajina spalnica&dnevna Ja, kar se tiče spanja kavč - postelja. Jaz bi popustila. Ker bo revež skoz tečen in zmatran, ker mora zaradi tebe na kavču spat. Tudi jaz osebno težko spim na kavču. Pa tudi tebi gredo leta gori in kaj veš kdaj te začne hrbet "matrat". Ko praviš, da bo to potem kar za nekaj časa. Bi pa jaz tudi dala npr. posteljo 200*160 (mogoče 140) v en kot, pa potem ali zavese, kot je ena napisala, ali pa predalnike oz. omaro, da se mal pregradi, je pa še vseeno dovolj zraka (če mož ponoči "prdne" da ti ne bo slabo prišlo). Ker spiš le kar nekaj časa v dnevu, od tega je odvisno tvoje počutje in razpoloženje čez dan, obiski pridejo pa ..., najbrž ne vsak dan. Kar se omar tiče, ne vem, vsekakor rabiš garderobno omaro, ali jo mogoče lahko postaviš kam ven iz dnevne (hodnik), da ne bi tam prostora rabila. Delovno povržino, pa ne vem zakaj dve. Ali imata veliko dela za mizo doma, ker jaz ne bi glih dveh kao pisalnih miz v dnevno dajala. Mi ne zgleda. 2.Otroška soba Pograd: NE. Razlogi: poleti je lahko obema kar fajn vroče (klima??), nimata nekega maneverskega prostora (naša dva npr. rada bereta v postelji), se mi zdi, da ste oba utesnjena. Mogoče, da pridobiš malo na prostor pograd na L (v vogal, da je eden malo dvignjen, ne kot klasični pograd, drugi ima pod tisti dvignjenim delom noge. Pa rajši kašne poličke nad posteljo za razno šaro. Garderobna omara: malo premisli koliko veliko je treba, da bosta imela nekak pošlihatano noter, enojno ali dvojna, kakor že pride s prostorom. Pa obvezno vzemi tako do stropa, ne da imaš nad omaro en meter lufta za prah nabirat, cunje pa... Pisalna miza. Jaz bi vsaj računala na dve, če jih že kupila trenutno ne bi. Ker prej ko slej bosta rabila vsak svojo. Tudi če se bosta bolj malo učila, je tukaj potem lahko skoz en problem, čigava je,kdo ni pospravil ipd. Pa nekak postavit v tem smislu, da imata vsak malo zasebnosti, recimo vsak v enem kot sobe (postelja, pisalna miza, omara se mi ne zdi pomembna kje in kako stoji, sploh pri fantih). 3. Termin nabave Niti pod razno kar nekaj kupovat, samo zato da bo, lahko je na koncu domala še slabše kot sedaj, samo denarnica je au. Itak je treba take stvari malo premislit, pa pregledat po trgovinah, to ne gre kar čez noč, tako kot makaroni. Ko gledaš po trgovinah in katalogih, ti še kaj na pamet pade, kar ti prej sploh ni prišlo na misel. Mi smo poleti imeli akcijo dobiti v obstoječem stanovanju še eno otroško sobo. Dobro, da sva mečkala in mečkala, ker nama ni bilo se polotit takega zalogaja(razbijanja, svinjarija). Ker na koncu namesto da bi "podrli" pol stanovanja, smo samo eno steno za meter premaknili in to je to. Je pa bila to šele treja varianta, ki nama je kapnila. Pa najbolj enostavna in zaenkrat sem še prepiričana da najboljša. Tako, da tudi čas nekaj prinese. Uf, sem se razpisala. No upam, da boš kaj pametnega iz tega ven "potegnila", pa srečno pri opremljanju.
|