Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
po vseh zapletih mož zdaj ne bi šel v postope... 2.12.2009 7:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene punce, jaz sem cisto obupana, ne vem kaj naj naredim. Doma imamo 3 letnega fanteka. Imela sem 2x IMN(odstranili so mi oba jajcevoda),zdaj je edina moznost za se enega otroka IVF. Konec januarja je predvidena punkcija, ampak moj moz zdaj pravi da nebi sli v postopek. On veliko potuje, strah ga je zapletov z nosecnostjo,ker do zdaj smo imeli vedno neke probleme( 4xoperacijo,1xss,2xIMN), kaj ce moram v bolnico, kaj bo z otrokom? Mali pa marca ima operacijo zrelnice. Kaj naj naredim, jokam,jokam . Zelimo si se enega , situacija je smotana . Naj poklicem in prosim za drugi termin ali.... Prosim pomagajte!!!!!!!!!!!! LP
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.12.2009 9:08:41 >
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim????????? 2.12.2009 8:24:02
|
|
|
|
bučkabb
|
če si otroka res želite ne odpovejte in ne prestavljajte datuma, kaj pa če bo čez čas ko se bo vse porihtal spet prišla želja in boš spet mogla čakat na datum, pa čas tečeeee, tak da....... v primeru zapletov oz. zelo rizične nosečnosti pa mislim da tud nista sama, verjetno vama bo z varstvom za sineka kdo lahko priskočil na pomoč če je volja in želja se vse reši tak da pogumno naprej
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim????????? 2.12.2009 14:34:50
|
|
|
|
mirabela
|
a mogoce kdo ve koliko se caka ce postopek zdaj koncamo ??? LP in veliko srece vsem
|
|
|
|
RE: kaj naj naredim????????? 2.12.2009 21:27:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirabela a mogoce kdo ve koliko se caka ce postopek zdaj koncamo ??? LP in veliko srece vsem ...kako pa veš, da bo konec januarja punkcija?? Do takrat je še daleč, zato ne odpoveduj termina...in preden prideš do punkcije, je še cel postopek....
|
|
RE: kaj naj naredim????????? 3.12.2009 14:04:24
|
|
|
|
mirabela
|
zdravo, zato ker sem zacela z tabletkami ovi teden, na papirju pa pise predviden cas punkcije . Upam da si bo premislil, ne vem kaj naj naredim, pa je dobil termin 20 januarja za OP zrelnice+vsavljanje cevk v usesa, ma katastrofa,z njim bom v bolnici v Murski Soboti ker so krajse cakalne dobe(tukaj so eno leto), res sem obupanaaaaaaaa
|
|
|
| Stran: [1] |
ImeSianaKako dati ime deklici?Tiana (
36%)
Klara (
61%)
Mary (
2%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!