...čist neučakana :((:((:((:((:((:(( kako nej počakam še 5 dni :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
vam povem, da ne bom mogla zdržat, brez testa in že dones se komaj, komaj premagujem
Kje ste vse nečekajoče, pa ve, kako lahko počakate, pa celo ne do :hudicek: ampak še dalj
baguSka -> jest sem tud... (20.6.2005 14:23:19)
Udana v usodo.;)
billa -> jest sem tud... (20.6.2005 14:27:55)
Jaz tudi že dolgo nisem bila tako naučakana:( sem prav na trnih, tako, da se sprašujem isto kot ti, kako počakat še 5 dni:zmeden::zmeden::zmeden: Sem celo mislila it jutri k ginekologu, ampak pomojem me spodi domov, hahaha
kajča -> jest sem tud... (20.6.2005 14:32:32)
ti, a veš kaj Billa
jest bom po mojem naredila jutri zjutraj en BC mini, ker ga imam lih doma, pa sej, če bo, bo kul :bravo::bravo:, če ne, pa še bo :bravo::bravo:
billa -> jest sem tud... (20.6.2005 14:43:03)
Ma misliš, da bi se res že lahko kaj vidlo 4 dni pred predvidenim datumom? Ampak po drugi strani, škodi ne, hahaha :)-:)-:)- Jaz bom probala nekako do četrtke zvlečt, oz. če bom prav fenomenalna do petka, ampak močno dvomim;)da mi bo uspelo.
Anitka -> jest sem tud... (20.6.2005 14:55:16)
Punce dajte poskusit čim dlje zdržat. Vsekakor pa za vse :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
PiaM -> jest sem tud... (20.6.2005 15:25:54)
Pejt spat za 5 dni ;):)-
Vse smo v istem zosu pred ne-čakanjem :hudicek:. Upam, da ti čimprej minejo ti dnevi in zagledaš:modri:.:miska: :rozica:
pika74 -> jest sem tud... (20.6.2005 15:30:20)
nared test, pa boš vidla, da si/nisi in boš živela mirno naprej... sam ne pol še enkrat testa delat :)-:)-:)-
Pikipoki -> jest sem tud... (20.6.2005 17:27:33)
Tudi jaz čakam. Dobiti bi jo morala danes. Pa nič ... :zmeden: Seveda, mogoče bo jutri, ampak nobenih znakov.
Lahko upam?!:zmeden:
lp:rozica:
Anitka -> jest sem tud... (20.6.2005 18:33:42)
Pikipoki a nisi delala nobenga testa? Pa vidim, da imata dnaes obletnico :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:
Pikipoki -> jest sem tud... (20.6.2005 19:45:14)
:zmeden:Bom raje počakala s testi ... Prejšnji mesec sva zjutraj delala, potem pa sem dobila čez dve uri :hudicek:. Kar naenkrat ... :((:((:((
Bom počkala, potem pa videla ...:)
No, obletnico sva imela včeraj:bravo: - pa danes še kar kaže, mogoče moram to spremeniti:zmeden: ... Hvala za čestitke. :):):)
LP:rozica:
enaena -> jest sem tud... (21.6.2005 8:11:22)
punce , držim pestke za vas !!!!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
billa -> jest sem tud... (21.6.2005 9:25:28)
kajča, kako je? Si naredila test? Držim pesti.
kajča -> jest sem tud... (21.6.2005 11:38:00)
ne nisem :(, mi je moj :love:prepovedal delat teste, pred ne :hudicek:
Pikipoki -> jest sem tud... (21.6.2005 14:33:54)
Danes še vedno nič,:zmeden: pa se mi skozi zdi, da jo bom dobila ... Jutri zjutraj naredim test, če je danes še ne bo ... Joj, kaj bi dala za dve :modri:!!!
Držite pesti - mogoče pa je le ne bo ...
Vsaj upam lahko, kajne?!:)
LP:rozica:
Anitka -> jest sem tud... (21.6.2005 14:36:38)
Kajča in Pikipoki :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
jezika -> jest sem tud... (21.6.2005 16:04:16)
JAZ SEM BILA NEUČAKANA PRVIČ KO MI JE ZAMUJALA ZELO DOLGO IN SEM ŽE MISLILA DA SEM. SEDAJ PA NE MOREM BITI VEČ KER JO DOBIM EN DAN PREJ PREDEN BI JO MOGLA DOBITI. MALO LAŽJE JE IN SE SPRIJAZNEŠ. JAS SEM SE V+DALA V TO DA POZABIM, KO BO PŠA BO. BOLJ SE ŽIVCIRAŠ SLABŠE JE. PODPIRAJMO DRUGA DRUGO PA BO ŠLO PREJŠNJI TEDEN JE BILO CEL KUP SREČK :nosecka: MOGOČE BOMO PA ME NASLEDNJE! VSEM VELIKO SREČE