nimanorwen
|
hermy1 - full mi je hudo za vas vse, vem kk je to ... je mami povozila enkat eno mojo muco (po nesreči) in ji hrbtenico zlomila ... sm jo pelala h veterinarju na inekcijo, druzga nismo mel kej...pa mi je še v naročju predla. in k je dobila inekcijo ni hotla učk zaprt, dokler je nism čist h seb stislna, k da bi vedla, d ajih ne bo več odprla to so full žalostne zgodbe. men je pomagal, da sm dost hitr novo dobila, sm pikoline nism nikul pozabila ... tk da razmisl, če bi si kr novga omislni? čeprou enim to full ni. forum - ma ja, jest tut skos čekeram tk da alo od zdej naprej vse pišemo, ne sm čekeramo na unga tadruzga se pa sploh nism prjavlala. zobar - joj punce, jest sm pa že tuk prežvela pr zobarjih, da mi je mala malca it ... bl me je poroda strah v osnovni šoli so mi v enem dnevu spulil 8(!!!!) mlečnih zob. pol me je enkat s prevročimi kleščami spekla, sm mela bulo. k iz risanke pol sm mela gnojne mehurje po grlu in ustni votlini (to se mi je iz angine razvil) in sm 3 mesce mankala v šoli. te mehurje so pol na živo prediral, brez kakršnekoli narkoze al pa kej ... to je taka bolečina, da ne morš niti cvilt, ne jokat, ne preklinjat, nič. se mi zdi, da sm bla kr na meji z nezavestjo, tak šok za telo. pa 3 različne antibiotike sm mela, zadeta sm bla čist ... tk da če sm to prežvela, bom tut porod tk da je zobar mala malca ... jest itak ponavad kej ful razmišlam, tacajt k mi dela, tk da tistih svedrov sploh ne slišm brcike - punce, nč se sekerat. jest tut še ne čutm zmer brcike kot take, bl mehurčke. moj pa itak sploh ne čuti. jest čutm bl tk ... od znotrej al kk bi rekla. sej mamo še čs. važn, da čutm premikanje, k jest sm tut kr mou živčna, če ni nč. drgač se mi pa zdi, da je na ure naštiman - zmer prbližn ob istem času miglja. srečanje - jest sm fullllllllll za!!
|