|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
25.2.2010 13:17:43   
spacebaby
To sem pa tudi jaz brala nekje, da je lahko največ par ur na dan v lupinici, se pravi, samo za prenašanje od avta do cilja pač, potem ga pa že daš v košaro ali pa si pač doma.
Nekaj zaradi razvoja hrbtenice...

Zato tudi midva nisva kupila takega vozička, da se še lupinica zmontira, če ne se ti prehitro zgodi, da ga imaš kar preveč notri.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.2.2010 13:32:49   
žabica13
Tinky in spacebaby hvala! Saj se mi ni zdelo logično da bi bogega otročka kar v lupinici prevažal, kakor mi je trgovka razlagala (najhuje je ker je mojega očitno prepričala da je lupinica boljše kot košara, košara skratka nepomembna - in sva se nato cel večer po malem pričkala glede te košare, brez katere jaz nočem biti, njemu se pa je zdel nek voziček ki nama ga je ta trgovka očitno želela uturit zanimiv in se je pustil prepričat). Je pa žalostno, da se trgovka ki dela na oddelku z otroško opremo ne pozanima tako bistvenih stvari in ti trdi nekaj samo zat (domnevam), da bi se nek določen voziček prodal. Vozička brez košare ne bo!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.2.2010 13:42:57   
spacebaby
Ja, Žabica  pametno. Midva sva ravno zadnjič kupila voziček in sicer Baby Boom komplet s košaro in športnim delom. Pa sva ga mogla že takoj isti dan sprobati, kar na suho user posted image , še brez user posted image

Sva se po dnevni vozila, pa kar eno plišasto igračo notr zatlačla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.2.2010 13:43:29   
žabica 22
žabica v BC so včasih obupni glede svetovanja. Midva sva  rekla, da bova kupila voziček v kompletu, ker nimava še ničesar. Sem pa najprej malo premišljevala glede košare samo sem se potem odločila da jo definitivno vzamem. Ker kakor sta rekli Tinky in Spacebaby otroka ne moreš imeti dolgo v lupinici.
Kako lep sončen dan je vzunejuser posted image Še malo pa bo  tukej pomlad user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.2.2010 13:52:33   
Bacek
Jaz bom kupila voziček in košaro, lupinco pa posebej, ker jih te vozički nimajo. se pa sicer športni del tud popolnoma poleže, tko da bi lahko tud brez košare, vendar se mi zdi praktična, ko dete zaspi in ga s košaro vred neseš v stanovanje in tam naprej spi.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.2.2010 13:52:38   
žabica13
o spacebaby ti maš baby booma! Zdaj mi boš pa morala poročat kako se ti zdi, oz. kako se plišaste igračke noter počutijo user posted image  mi je meni baby boom zelo všeč, prej me je motilo ker lupinic niso kakor imeli, zdaj pa imajo vse. A imaš 3 ali 4 kolesnika? Katero barvo pa si vzela? Zaenkrat je baby boom še vedno med mojim favoriti!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.2.2010 14:03:02   
spacebaby
Jaz imam trikolesnika, to je bil pogoj, ker teren, kjer sem, ni  povsod asfalten, pa za okrog hiše bo idealno. Ampak lupince ti ne bi priporočala, sem jo videla v štacuni, pa se mi zdi preveč uboga. Midva sva raje malo več denarja dala in kupila Maxi Cosi.

Vzela sva pa sivo zunaj, zeleno znotraj barvo, je še najbolj taka pomirjujoča. Tista kričeče rumena se mi zdi kar premočna.

Je pa voz zelo okreten, verjetno je  štirikolesnik manj, tale je pa pravi ferari.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.2.2010 14:27:34   
novamami
Pozdravljene user posted image !

Vidim, da teče debata o vozičkih. Midva z mojim sva bila ravno zadnjič v BC v BTC-ju in moram rečt, da se je tista prodajalka izredno potrudila, odgovorila nama je na 95% vprašanj. No, midva sva trenutno zelo zagreta za voziček od podjetja CAM, in sicer model Pulsar. Dobiš vse v kompletu in še lušne barve imajo letos. Sem šla pa tudi na internetno stran od podjetja in še tam malo pošnofala, morm rečt, da sem kar zadovoljna. Glede nakupa sva pa rekla, da bova počakala tam enkrat do maja oziroma junija. Nama je prodajalka povedala, da imajo med btc-jado še neke dodatne ugodnosti za kupce in sva ugotovila, da se nama bolj splača počakat, pa tudi glede garancije je bolš, da kasneje kupiš.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.2.2010 14:54:13   
mayci
Midva sva se tudi za voziček že 100% zmenila in bova vzela Mothercare trikolesnika z napihljivimi gumami, ker smo tudi ven iz mesta doma in imam makadamske poti več kot asfalta.user posted image Je pa super, ker ima vse stvari v kompletu (dežno prevleko, zimsko vrečo, košara se spremeni v športni del...), razen torbe za potrebščine, ki jo bova dokupila.
V marcu se greva vpisat na čakalno listo in ko bo prišel, bo najin.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
25.2.2010 14:57:14   
Tinky
novamami, o vozičkih Cam, sem slišala same kritike, sicer to je bilo 3 leta nazaj, ko sem sama kupovala voziček. Predvsem moteča zadeva je bila ta, da imajo plastične gume in prevleka zelo zelo hitro zbledi. Meni je deloval zelo plastic fantastic. Upam, da so se kej izboljšali.
Imam pa njihov avtosedež, ki sem ga podedovala od svakinje, star je 4 leta, sicer ga imajo moji v avtu in je namenjen kratkim relacijam in ti povem, da ni vreden 5 par! Je full ozek, malo oblazinjen in totalno nekomot. Pasovi se kar raztegujejo. Katastrofa no.

To je sicer moja izkušnja, vendar sem te želela le opozirit, da malo si malo bolj pozorna.
Pa brez zamere.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.2.2010 15:06:09   
uurshika
živjo user posted image ,...

Kaj pa pravite na firmo KAPS3?.. Na internetni strani zgledajo full o.k. vozički isto komplet,..

še en dan, pol je pa vikeeend,.. komi čakam,...

lep dan še naprej,..

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.2.2010 16:17:04   
Ploha
Ojla nosečke!

Da se vam še jaz pridružim user posted image vas berem redno...ampak zdej sm se pa opogumla...

Najprej za seznam: PDP: 13.8, 2 nosečnost....doma imam eno punčko staro 1 leto...sem z gorenjske...še študentka...stara sm 22 let...zredila sem se preveč user posted image   najprej je šlo mal dol...pol pa naglo in duplo gor user posted image user posted image

pa še malo o vozičkih: imam quinny freestayl comfort 3XL (sej gotov nism prov napisala user posted image ) in sem zelo zadovolna...edin kar je, da je težek, če ga kej pranašam..ampak ga redko...

lupinca
pa tud more bit...jest sm jo imela za v avto in če sem želela recimo v trgovino kaj kupit...sem enostavno lupinco namonitirala na voziček...pa saj itak nisem bila velik po trgovinah, pa tudi če sem že bila, tiste pol ure več...pa veliko lažje je...sploh ker imam mali avto in težko vse notr stlačm...

drugače je bla pa skos v košari....čeprou tale moj voziček ima športni del tak da se čisto poleže....ampak mi je košara bolš za začetek...pa še višje je...predvidevam da bom spet šivana in to mi je bla največja muka se nekam sklont user posted image

(odgovor članu uurshika)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.2.2010 17:24:50   
uršula83
A ste vse doma že povedale? Midva sva včeraj doma, danes greva pa še k našim. Mal bojo najbrž čudn gledal ker mam še vedno diplomo na dolgu.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.2.2010 17:34:52   
Ploha
uršula: midva še nisva nikomur....razen virtualnim prijateljicam user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.2.2010 17:41:29   
Tinky
jaz sem domačim povedala tisti dan ko sem test nardila, sem tak tip, ki ne more bit tiho user posted image , ostalim pa po prvem pregledu.

Ploha, kako to, da še nista povedala?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.2.2010 22:25:48   
pika.ana
Tinky, user posted image jaz sem ista! pri nas se ve od testa naprej... user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.2.2010 7:49:34   
miska333
Kaj pa voziček jaguar car? Katera ve kaj dobrega/slabega o njem?

(odgovor članu pika.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.2.2010 10:30:33   
uršula83
No midva sva tut včeraj povedala še našim doma, tko de zdej ta bližnji vsi vedo. Povedala sva pa po NS zato, ker sem 1x že imela SS in mi je pol bedno razlagat usakem posebi da ne bo dojenčka, tko pa po NS ko izvemo da je videt vse ok poveva, isto sva naredila pri ta prvem.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.2.2010 11:19:25   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: miska333

Kaj pa voziček jaguar car? Katera ve kaj dobrega/slabega o njem?
ta tut mene zanima, je mojmu ful padu v oči

meni so prestavili pdp na 26.8, je pa moja 7 nosečnost, doma 5user posted image , sem pa iz lj.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.2.2010 12:57:58   
spacebaby
Midva sva samo najbližjim povedala prej, okrog novega leta, ostalim (kolegicam, žlahti) pa po nuhalni. Sedaj mi pa tko niti ni treba več preveč razlagati, trebušček ratuje kar očiten user posted image

Lumpa6, koliko jih že imaš doma? 5??? Ojoj, jaz bom že pri enem pošteno izmučena user posted image  user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.2.2010 13:58:11   
žabica13
Ploha čestitke za bušija in pikico v njem. Naj pridno raste in te čimbolj razveseljuje!

Moram se popravit, če sem v enem od prejšnjih postov se dvoumno izrazila. S prodajalko v BC sem bila čisto zadovoljna, da jih ne bom po nepotrebnem kritizirala. V eni drugi trgovini pa je bila prodajalka ki me je hotela o nepotrebnosti košare prepričat.

Lumpa mogoče bova pa skupaj v porodnišnici, glede na to, da sva obe iz lj (oz. jaz iz njene okolice) in da imava PDP le en dan narazen.

Pri vas je tudi tak dež?

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
27.2.2010 11:30:53   
žabica13
spacebaby jaz bi imela še eno vprašanje o baby boom vozičku. Ali ima morda napihljiva kolesa?

Upam da se souser posted image  pridno sončkate!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.2.2010 18:33:13   
mayci
lumpa dobra si! user posted image Jaz si sploh ne predstavljam, kako sfolgaš 5 otrok....user posted image

ploha, pa vama uspe "skriti" novičko? Mislim, ali te trebušek še ne izdaja?user posted image

Midva sva staršem povedala takoj, sinčku po prvem pregledu in potem počasi ostalim.user posted image Zdaj je pa nosečnost že tako očitna, da je ne bi mogla skrit, tudi če bi hotela..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.2.2010 20:21:47   
lumpa6
naših 5 mulotou je čist izi sfolgat, 3je so že najstniki, sam zmenmo se pa je, ta mala sta pa srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.2.2010 21:31:08   
Ploha
mayci: ja, ker se tako oblačim, da imam široke pulovrje in brezrokavnike...pa še pozna se mi ne tolk zloo...se mi zdi, da imam trebuh bolj od počasne prebave, napihnjenosti in veliko pojedene hrane user posted image user posted image user posted image   spodnji del, tam pri sramni kosti pa se še nič ni izboču oz. zelo malo..

pa tud srček, ko ga poslušam, imam AS čisto spodaj pri sramni kosti...sem mislila, da se že malo višje dvigne?? a ti mogoče kaj veš kako je s tem??

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......