novamami -> RE: Avgustovke 2010 (9.2.2010 15:36:12)
|
Hej punce! Sem pozabila prej vprašat, a je mogla katera dobesedno izsilit slikico iz ultrazvoka, al se samo moji G neki dogaja. Pa še zaračunala mi je, in to brez računa. Mislim, me je tako razkurila [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif], ampak sem čisto mirno odreagirala, ker sem pač hotla slikico, da jo bo lahko še moj dragi videl. Mi je rekla, da mi ne more dat računa, ker to ni njihova osnovna dejavnost, mislim kr neki, pa da tole printanje čas vzame. Kr neki, sej sem res smešna, to je pa ja velik časovni zalogaj, da pritisneš PRINT na napravi. No ja, se mi zdi, da so pri vsakem G kakšne takšne podobne fore. Moja sestra je mogla pa Materinsko knjižico plačat, ker pač ni vedela, da ti jo mora G dat zastonj, se mi zdi, da celo v knjižici to piše, ker je neka fora, da to zdravstvo krije al nekej podobnega. Ti presneti ginekologi, sej so čedalje bolj podobni vodilnim managarjem podjetij, ki stremijo in vse delajo samo za dobiček! [sm=zmeden.gif] No, pa sem se malo spucala, tudi to kdaj rabimo, a ne!?! Sporočte kakšne imate izkušnje na tem področju.
|
|
|
|