modrooka sončica -> RE: Avgustovke 2010 (8.1.2010 7:38:04)
|
Pozdravljene avgustovke! Sem prebrala nekaj postov za nazaj in priznam, da me je kar stisnilo kaj se dogaja. Tudi sama sem ena izmed tistih, ki še čakamo na pozitivne novice - včeraj bi morala imeti pregled, pa sem šla že v sredo, ker sem imela nekoliko krvav izcedek. Ob pregledu je G sicer rekla, da je videti ok, na UZ pa je zmajevala z glavo...Glede na moje izračune bi morala biti noseča skoraj 11t, pikica pa je velika le 4mm, kar ustreza dobim 6t torej 4 tedne razlike. Takoooo sem si želela videti srčka, ki bije, da me je precej stisnilo, ko ga še ni bilo. Ker sem imela nekoliko daljše menstruacijske cikluse in že prej kakšno zamudo, pa po menstri od katere sem jaz računala sem imela še eno krvavitev, ki je bila res res res zelooo šibka (mislila sem, da je to tisto ko se jajčece ugnezdi), no tako je G potem računala, če bi morda lahko prišlo kasneje do oploditve. Zdaj imam pregled še enkrat 14.1. in upam, da izvem veselo novico, da detece lepo napreduje in fuuul si želim videti kako srček utripa. Sem pa veliko premišljevala o tem, po glavi se mi podi milijon misli - nekako sem stvar predala v božje roke - če s pikico že sedaj kaj ni v redu, potem je bolje, da se konča, če pa je vse ok in sem le kasneje zanosila, pa verjamem, da bo vse v redu. Vsem želim veliko sreče. Držte se. lp
|
|
|
|