Anonimen -> RE: plesni tečaj v vrtcu (19.9.2013 9:01:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Enkrat je že bila debata o tem kolikor se spomnim. Če pogledam vrtec kamor hodi moj sonček dejnsko popoldne nimajo nobenih dejavnosti. Po kosilu grejo spat, okrog dveh imajo malico, po malici jih gre že več kot polovica domov, ostale zmečejo v eno skupino ( od 3-6 let) in čakajo, da jih pridejo starši iskat. Kmalu po 15 jih še enkrat selijo vse skupaj ( od 1-6 let) in tam čakajo. Dejansko se popoldne nič ne dogaja. Tisti sončki pa samo čakajo in se dolgočasijo. Jaz bi bila vesela, če bi jih kdo učil plesa, pa ni nujno, da je to plesni učitelj, lahko bi jih tudi vzgojiteljica. Samo dejstvo je, da jih ne. Imajo sicer angleščino ( za doplačilo) ampak zgolj za 4 in 5 letnike. Za mlajše ni nič. Tako, da me res zanima ali je povsod tako? Zakaj misliš da se otrok, ki ni na kakem tečaju ali ne sedi v krogu in se gre vodene igre oz. se nekdo z njim neposredno ne ukvarja, dolgočasi? Vodene aktivnosti so dopoldne, ko so otroci spočiti in za akcijo, v popoldanskem času je pa na vrsti nekaj sproščujočega, nekaj kar otroci potrebujejo bolj kot vse tečaje na svetu: čas za sproščeno igro, druženje, ...
|
|
|
|