|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:27:19   
kofetek2010
so za zjokat :((:((:((

ker gremo v soboto na dopust za 14 dni sem želela malo dopolnit svojo garderobo, saj sem se razlezla kot :pujs: čeprav sem šele v 16t :(

v petek sem bila v BTC-ju in nisem našla nič pametnega, nič v čemer bi zgledala normalno in ne kot kak kurent :( pa še cene imajo takšne, da se ti zvrti :grrr: zato sem v Clarku kupila čisto navadne hlače, ki so v pasu mal nižje, s širokim patentom in vrvico za zavezat (ene so po 5 jurjev) ;)

in včeraj smo bili v Trstu (v Torri-ju) in situacija enako žalostna, pa še prodajalka v Iani mi je rekla, da so oblačila, ki jih gledam za nosečnice :zmeden: in sem ji rekla, da sem nosečnica in ji pokazala trebuh in žalostna in jezna odpeketala iz trgovine :grrr::((

in kje kupujete ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:28:52   
malika
jaz sem kupila skoraj vse rabljeno, ker so cene za :((:((:(( .

In z vsem sem zelo zadovoljna.!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:32:10   
pety78
Jaz sem si kupila nekaj majčk in krilc v Orsayu, prav tako 3 oblekice v H&M-u v Mariboru (za 1.990 SIT). :bravo: Nič na nosečniškem oddelku. V tistih cotah zgledam kot žakelj. :)
Se najdejo stvari kljub trebuščeku. Letos je pa fajna moda širokih majčk, glih primerna za nas nosečke.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:34:17   
pety78
Aja, edino, kar mam nosečniškega so dvojne hlače iz La Vie. Cene res za zjokat....:grrr: Ampak sem mogla, ker sem rabla za v službo, vreme pa še ni bilo primerno za krilca.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:43:17   
Anonimen
Jaz sem zadnjič šla pogledat v Mami v Mariboru. So punce tukaj kar pohvalile, jaz pa se šla ven zelo razočarana. Imajo točno 1 model 3/4 hlač (no, priznam, v 3 različnih barvah), nekaj dolgih in nekaj mikic z dolgimi rokavi. Nič od nič v glavnem.

Na srečo še ne rabim tako nujno in se bom odpravila kar v C&A, upam, da bo kaj boljša izbira.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:47:58   
soncek&luna
ojla,
jaz pa sem si kar v la vie-ju kupila dvoje hlace in dve majcki...se kljub ceni splaca, ker popolnoma nic ne zgledajo nosecnisko in jih bom lahko nosila tudi potem...
drugace pa imam se krilca na elastiko in majcke od prej, malce se bo vse prilegalo telescu :)...bom zgledala bolj sexy :)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:55:48   
LONA13
jest sm dvoje hlače kupla v la vie - ju,
kavbojke v kepici pa eno obleko tud (je še nism oblekla), drugače mam pa majče svoje - so mi prov, poletne oblekce sm pa v modiani kupila - vzela večjo številko pa še elastične so tko da so tud za :nosecka:. Sicer stare mame mal komentirajo da je to preozko in se ne spodobi za nosečnico.....::)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečniška oblačila
20.6.2005 13:59:37   
cmokec
Jaz sem se za silo napravla v Celovcu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečniška oblačila
20.6.2005 14:17:38   
Dadi
Jaz sem lani kupila ene hlače v Popku, pa letos eno krilo iz neckermanna...ostalo pa na tržnici(kar se tiče majčk), drugače mam pa trenirke za doma. To je to in s tem shajam. Če bom pa nasledje leto spet noseča si bom pa spet kej kupila.:)- sicer preko neckermanna.majo take lušne majčke...

Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečniška oblačila
20.6.2005 14:19:54   
bebika
Pozdravljene :nosecka:
Moram vam povedat, kako je bilo zadnjič v Celovcu. PORAZ :((:((:((:((, . Kupila sem si celo 2 moderčka za dojit, to je pa tud vse. Ful je blo mal izbire, tko da sem kr mal razočarana. Hlače, ki jih imam od La Vie-ja (imam dvoje), bodo morale zadostovati. Komej čakam, da ostanem doma, in da bom v trenirki.
Imajo pa ful cunjic za naše :duda: - večina po 10 EUROV. Sem si že naredila spisek, kaj rabim, od cunjic, preolačil... in komej čakam september, da gremo v šoping.

lp

bebika 21t3d

Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečniška oblačila
20.6.2005 15:58:03   
babylove
Koliko pa stanejo nosečniške kavbojke? Jaz ene prodajam (nove, št. 42/44), pa ne vem, koliko naj dam ceno :zmeden2:.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečniška oblačila
20.6.2005 16:14:38   
Urša
Jst mam še od prejšnje nosečnosti 2 hlače in kavbojke, drugače se pa najbolj komot v trenirki počutim in sem si kupla par tankih pa si mal hlačnice zaviham. Cene so res astronomske, sploh v LaVie. Žalostno, da služijo na :nosecka:.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečniška oblačila
20.6.2005 22:21:09   
Sofi
Jaz sem se pa kar založila z nosečniškimi oblačili, ker pravim, da mora tudi nosečnica dat kaj nase. In ne morem si predstavljati, da bi kar devet mesecev hodila okrog v par cotkah, hvala bogu se vmes še sezona menja.
Je pa res, da je izbira oblačil bolj skromna in da se kar namatraš, da najdeš kaj pametnega.
Ker sem komaj čakala to nosečnost in ker se itak dobro počutim, se rada še mal oblečem.
Je pa res, da so kar draga, kar ej žalostno, ker imamo v tem obdobju tgako ali tako že cel kup stroškov.
No v glavnem kupujem v H&M in v Avstriji.

Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosečniška oblačila
21.6.2005 7:58:51   
Olivija
Jaz sem šla tudi v Takkota in sem tam kupila eno krilce (št.42) s fajn široko elastiko in še eno XL mikico in se mi zdi oboje prav fleten. Sej morajo naravno trebušaste ženske tudi nekje nakupovat, čeprav sem ugotovila, da morajo imet kr dost težav :zmeden:

Drugače pa seveda H&M (mikice) in C&A (hlače na 3/4, eno ful luštno jeans krilo), v Popku pa nosečniške kavbojke za pod trebuh.

trenutno pa bolj gledam za :duda:, samo mal me skrbi, ker nimam pojma kakšno bo kaj vreme konec avgusta...

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?