ljupka -> RE: Zakaj se obdarujete za božič? (1.12.2009 16:38:09)
|
Jaz žal nimam lepih spominov na december in na miklavža,nas so kmal starši postavli na trdna tla ,da ga ni,ker ni bilo denarja in pri 4 letih nisem več nič dobila!Vem,da sem bila zaradi tega žalostna,ker vsi so imeli darila,le jaz ne!December je bil zame najbolj žalosten mesec! Zdaj imam svojo družino in smo se letos preselil v svoj prizidek in bom začela s svojo tradicijo,da bo otrokom lepo in v spomin na lepo otroštvo,žal tastu in tašči je tudi brezveze,tako da do sedaj nismo nič! V nedeljo bodo otroci dobili darila od miklavža in komaj čakamo,jaz tudi,neprecenljivo je ko otrok otpira darila in je vesel in srečen in se bomo vsi skupaj igrali! Za božič bomo naredili božično večerjo,šli polnočnici ,ko bomo prišli domov bomo otprli skromna darila,ki bodo pod smrekco,to sem si zamislila,da bi začela v svojem domu s svojo družino!Upam,da se bomo imeli lepo in da bo uspelo! Novo leto ni bilo zame nič posebnega,v 30 letih sem mogoče dvakrat dočakala novo leto v družbi,drugače sem šla vedno spat! Sedaj počakava z možem v družbi otrok,se zabavamo,gledamo TV in tako mine večer!
|
|
|
|