miapia -> RE: Pa je tudi nas ulovila... (1.12.2009 18:52:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tea 1 Vsak ki je malo poslušal biologijo v osnovni šoli, mu je jasno, da cepiva in antibiotiki na mutacijo mikroorganizma ne delujejo Glejte, nočem bit nesramna,samo kako se vam da toliko pametovat o tej gripi in cepivu, pa citirate razne izjave, pa lepite članke. Meni je ful žal, ampak ko preberem tak stavek .... Se poslušala biologijo v osnovni šoli, gimnaziji in na faksu, pa tudi mikrobiologijo, imunologijo in infekcijske bolezni, pa mi res ni jasno, kaj si hotela s tem stavkom povedat. Ker vidim, da imaš več znanja kot jaz (jaz nisem poslušala in nimam pojma o predmetih mikrobiologije, imunologije in infekcijskih bolezni), mi prosim razloži, kako bi cepivo za ptičjo gripo x premagalo mutirano ptičjo gripo y? Pa te ne zaj.... ampak resno mislim. In ker si že ravno pri razlaganju, opiši kaj cepivo naredi na organizem ob vstopu v njega. Hvala za razlago. Kaj gre meni na živce? Da umre človek, ki je bil cepljen, pa tega ne znajo razložiti širši javnosti. Hecno pa je, da ne umre od gripe ampak od tega, ker je cepivo oslabilo tisto točko v njegovem telesu, ki je že tako ali tako oslabljena. Dejstvo pa je, da cepivo za določen moment oslabi človekov imunski sistem in po domače poslabša že tako slabo stanje pri kroničnih in bolnih ljudeh. Mene je najprej prepričalo to, da se je cepila manjšina zdravniške stroke, potem prepoved oz. odsvetovanje cepljenja otrok, nosečnic in starejših v Švici, in pa kar nekaj prebranih člankov na to temo.
|
|
|
|