|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POZDRAVČEK
20.6.2005 12:52:09   
Suana
punce kako ste kaj?danes imam končno nekaj časa ,da se vam lahko spet malo oglasim.danes sem začela jemati klomifen in ga bom jemala še štiri dni.potem pa bomo videli če bo kaj.v škatlici piše da je lahko ovulacija 5-10dan po jemanju klomifena.je imela katera isto terapijo?mislim da je najboljše če si kupim tiste testerje za O,da bom potem najlažje vedela .
vsem novopečenim :nosecka:,iskreno čestitam,tistim razočaranim pa naj čimprej izgine žalost na ličku in verjamite mi da nam bo vsem enkrat uspelo-mora nam!!:rozica::zajcek::rozica::zajcek::rozica::zajcek:
upam da ne garate preveč saj je danes komaj ponedeljek.hranite energijo,petek je še daleč.
lep pozdravček od suzane:metulj::rozica::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POZDRAVČEK
20.6.2005 13:04:53   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Lep pozdrav ti pošiljam.Isto terapijo dsem imela jaz z klomifenom kot ti.Najprej štiri mesece in brez uspeha.Sedaj od marca sem imela tri škatlice in zraven dabraston,ker sem bla na IUI vendar žal spet brez uspeha :((:((:((:((.Pri zadnjem poiskusu se je nekaj dogajalo vendar se ni žal obneslo.
Veš jaz nisem kupila nikdar teh O testov jaz sem po klomifenu opažala grozno veliko vlečljive sluzi in to j bil znak,da imam O približno sedmi dan se je pojavila po zadnji tableti klomifen.Tako,raje opazuj svoje telo,mče delujejo tablete boš že opazila,če ne boš pa pejt na uz ali pa res upi testerje in boš si takoj na jasnem.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POZDRAVČEK
20.6.2005 14:03:50   
Suana
mojca hvala!:rozica::angel:
jaz sem sedaj dobila dve škatlici to pomeni za dva meseca.si ti tudi morala vzeti dve tableti skupaj?
septembra pa imam znova pregled v ambulanti.kjer mi bodo z ultrazvokom spremljali kako sprejemam klomifen.upam,da mi bo do tacajt ratalo.lep pozdrav.joj in kako je zdaj s tabo?:metulj::metulj:
LP Suzana

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POZDRAVČEK
20.6.2005 16:07:15   
maja75
No, tudi mene zanima, kako je z jemanjem teh tablet. Tudi meni je g. rekel, da moram vzeti 2 dna dan, ni mi pa povedal, če 2 naenkrat ali eno zjutraj drugo zavečer. Kakšne izkušnje imate? Začnem naslednji mesec!!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POZDRAVČEK
20.6.2005 16:17:59   
Suana
ojla!
meni je v lekarni rekla da lahko vzamem obedvi skupaj.
tako da jaz sem danes prvi dan vzela dve naenkrat.pani nič narobe.:bravo::bravo::bravo:
upam da ti bo uspelo oz. da bo uspelo nam vsem.
LP Suzana:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POZDRAVČEK
20.6.2005 16:43:43   
Sulfinija
Jaz sem jemala klomifen eno zvečer eno zjutraj in ne obe naenkrat.

Obe prav lepo pozdravljam.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?