|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet ta darila
1.12.2009 11:38:17   
Hope2
Kaj kupiti 6 letnemu fantu za RD? S čim se igrajo, kaj je in?

Pa še en nasvet. Za miklavža smo vedno dobili le sadje, kako sladkarijo, (šibo, če nisi bil pridenuser posted image ) in to sem mislila prakticirat pri mojem sineku. Torej nič igrač, nobenih materialnih dobrin, ker jih bo prinesel božiček. Zdaj pa smo vabljeni v eno vasico, kjer bo otroke obiskal miklavž in njegovi pomočniki parkeljni, pa ne vem kako bo zgledalo, da vsi otroci dobijo igrače, naš pa mandarino in kako sadno rezino-čokoladicouser posted image . Kako obdarujete svoje otroke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet ta darila
1.12.2009 11:42:54   
kapitan jan
Nam Miklavž prinese samo sladkarije in velikoo sadja. Včeraj nam je zmanjalo kakava, pa smo se zmenili, da bomo Miklavža prosili zanj - torej bo še kar nekaj dni moralo preteči brez kakava, meni se zdi izziv v pričakovanju, tudi malce poučnega je v tem, da ne otrok ne dobi vedno vsega v tistem trenutku, ko si to zaželi.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2009 11:48:32   
Zoja Lara
Menda je zaj med pubeci (6 in 7 let) popularna igra Bakugan s kartami in nekimi bojevniki.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2009 12:01:29   
Angel_Tian
Na srečo še s triletnikom nismo tako zahtevni, ampak vsaj za miklavža nameravava z možem ostati pri sadju in kaki čokoladici.
Saj se ne morejo že tako mali/mladi navadit na razkošni veseli december user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2009 12:19:27   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Menda je zaj med pubeci (6 in 7 let) popularna igra Bakugan s kartami in nekimi bojevniki.

------------------
Blazno IN user posted image ! Naš Miklavž je že zapravil celo malo bogastvo za te stupidne (joj, da me zdaj moj sin čuje user posted image ) igrače.

Drugače pa je zelo fajn tudi:
- knjigica o Božičku, Dedku Mrazu ali Miklavžu,
- družabna igra,
- komplet za risanje, ustvarjanje
- CD s pravljicami ali pesmicami
- glasbeni instrument....

ROŽICA

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2009 12:23:29   
ksenjak
Ja, Bakugani bodo kar terna.

lp

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2009 12:26:26   
**Tinkara78**
Moja bo dobila suho sadje, ki ga ima najraje, čokoladno jajčko (ker so not zelo lepi avti), plastelin.

Večjih daril ne bo, ker je v roku dveh tednov bila na obisku že 2x zobna miška, pa še božič bo.

Bo pa šla na Miklavža pri babici in bo dobila pač kar bodo dobili vsi ostali. So ukinila darila, ki jih prinašajo starši.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2009 12:36:57   
Gordana-3
z bakugani boš sigurno zadela

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2009 13:27:07   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Ja, Bakugani bodo kar terna.

lp

ja, sploh so terna, če jih mulc nosi v posteljo....ti pa se sredi noči zbujaš, ker te nekaj hudičevo žuliuser posted image

ne, načeloma pride vaški miklavž, pa prinese nekaj malenkosti.

ampak letos je izjema, ker bo prinesel sanke, ki jih itak rabimo, ker so moje stare 35 let šle dokončno v pokoj
user posted image

aja, pa bakugani so absolutno predragi, tudi jaz sem za skromna darila. in za miklavža mi ne obdarujemo....dobi pomarančo in šibo v škorenj. 

< Sporočilo je popravil rija -- 1.12.2009 13:30:26 >

...vox populi...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2009 13:31:13   
poli*
Zgleda, da tile Bakugani najbolj palijo. Čeprav ne vem, zakaj morjo delat neke spake, da se otroci lahko igrajo user posted image
Moj mož zafrkava nečaka- PA UGAN (bakugan) user posted image , pa je tamali ves jezen.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2009 13:36:41   
liliana
Za miklavža sladkarije in sadje ter kaka "materialna" malenkost vmes....za kakih 5, 6 EUR.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 13:45:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2009 13:54:50   
ZARA
Joj, mene ta darila blazno iritirajo. user posted image  Potem pa bluzim po trgovinah (itak fantam jebene štacune) in šele ko vidim, vem da je to to. Prej si pa lahko naredim 23 spiskov in zihr nič ne dobim.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2009 16:52:41   
ljupka
Mi smo si poenostavili stvar!Skupaj napišemo pismo miklavžu in otroc vsak napiše 4 želje,ki si jih želi,pa mal pogledamo po katalogih trgovin ,ki so jih polni poštni nabiralniki in iz tega z možem izberemo za vsakega tisto najprimernejše darilo,ki je tudi ustvarjalno.
Zaželel si je tudi bakogane sam ni šans,so mi že gormiti zlezli čez glavo!

Letos bomo pa mogoče prvič dali pod smrekco,kakšno skromno darilce!
Mi smo ponavadi imeli samo miklavža,dedek mraz je pa v šoli!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2009 20:01:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

pa ne vem kako bo zgledalo, da vsi otroci dobijo igrače, naš pa mandarino in kako sadno rezino-čokoladicouser posted image . Kako obdarujete svoje otroke?

Pri nas nismo verni in nas obdaruje dedek Mraz. Ker vem, da bojo eni otroci dobili darila že za Miklavža, sinu (malo manj kot 3 leta) večkrat razložim, da darila lahko prinesejo različni "možje". In da bo ene otroke obiskal Miklavž, ki pride prvi, h njemu pa, malo kasneje, pride dedek Mraz. Da ne bo mislil, da ni bil priden, ker ne bo dobil nič za Miklavžka - da mora samo malo še počakati, da pride tisti mož, ki opazuje njega user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2009 22:18:33   
urška
pri nas tudi nosi miklavž in ostala dva ne. in ker je star 5 let sem mu lahko še malo sugerirala kaj naj napiše v pismo, tako da prevelikega razočaranja ne bo, ker ne bo dobil ene tone bakuganov, gormitov in lego kockuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2009 20:22:40   
Sulfinija
Midva imava prvič letos tudi sina za Miklavža starega skoraj 6.mesecev.Za miklavža bo dobil šal,kapo,medvedka božička ki igra,tri kopeli,eno trdo milo za dojenčke in tri majhne avtomobilčke bojo kasneje prav prišli.

Od mojih staršev bo dobil za Miklavža pleničke in en velik šampon za kopanje.
Kaj bo dobil od botera in botrice nimam pojma mi smo njihovi za prvega miklavža podarili pajec v celem.

Pri tašči nimam pojma kaj mu bo prinesel mi bomo nesli sa najmlajšemu kajti onadva se mi zdita prevelika beri punca drugi letnik in ima že fanta,fant zadnji razred.Ta malemu bomo nesli piškote v čarovniški hišici in zvezek ter čokoladnega miklavža.

Nečakinji,ki sm aji botera pa sladkarije in 10.Eurov.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?