nebo -> Polno dojen 4. mesečnik, ne sprejme flaške z mojim mlekom (1.12.2009 8:30:42)
|
Ojla, imam težavo in upam, da mi boi katera znala pomagat. Doma imam velikega 4. mesečnika, ki je polno dojen. Jva na 2,5 do 4 ure čez dan in ponoli na 3 do 7 ur (halo 7 ur je bilo samo enkrat[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Sedaj pa sem sama začela z eno obveznostjo, ki jo imam enkrat na teden in sem odsotna od 17h do 19.45, seveda takrat, ko bi bil moj na zizi kar cel čas, predvsem sedaj ko je zunaj tema, ker če sva zunaj je vse o.k. Torej sem si z muko izčrpala mleko in poskusila na flaško, je enkrat spil pa konec. Včeraj pa mu jo pripravim možu in seveda ni hotel potegnit, ker je mislil, da mu tišimo navadno dudo ni pogojev, in seveda me kličeta da naj takoj pridem domov, ker ga ne gre potolažit. KAJ NAJ STORIM?? Naj poskusim z GH (v soboto je bil star polnih 4 mesece), naj mu čez dan poskušam s flaško dajat vodo, da se malo navadi...ne bi si rada ravno vsak dan črpala mleko, da se navadi na fkaško, jojo Je imela katera enak problem...aja poskusila sem tudi AM, ker sem bila prepričana da imam premalo mleka, saj mi zvečer in ponoči izprauni obe ziziki in se nekaj zvija pa joče, dokler ga seveda ne nosim z dudo in cartam sem in tja... Skrat dajte kak nasvet prosim!!
|
|
|
|