Tako mi je čudno, da..... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Majči -> Tako mi je čudno, da..... (20.6.2005 12:03:24)

Pozdravljene,

Kot sem začela v naslovu, mi je zelo čudno, da zdaj v drugi nosečnosti še do danes, ko sem noseča 20t in 4d še ne čutim premikov otročka. Kaj mislite, je to čisto normalno? kako ste ve začutile in kdaj - se opravičeno sekiram?
Danes sem kar klicala svojo g. in mi je rekla, da bom jaz bolj mirna, da naj kar pridem danes ob 14 uri in da mi bo naredila UZ.......joj, zdaj me je pa tako strah!!??? Pa tudi zredila sem se do zdaj le 3 kg.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.6.2005 12:11:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Urša -> Tako mi je čudno, da..... (20.6.2005 16:22:41)

Hm... kaj pa v 1. nosečnosti? Si jih tudi bolj pozno začutila? Ti kar pojdi k G, da boš potolažena. Moja mami jih v 2. nosečnosti tud ni čutila pa je šla na pregled in je bil :duda: res mrtev. Pa te nočem strašit! Vse bo ok, boš vidla! ;)

lenika -> Tako mi je čudno, da..... (20.6.2005 19:30:00)

Majči, kako je kaj ? Si že nazaj? Javi se!

kofetek2010 -> Tako mi je čudno, da..... (20.6.2005 23:34:19)

upam, da si OK ;)

sem 2.noseča in že od prejšnjega tedna čutim rahle gibe, prav hecno kako me žgečka ;) aja, sedaj sem v 16 tednu (pri meni drži, da se v naslednjih nosečnostih prej zazna gibe)

Olivija -> Tako mi je čudno, da..... (21.6.2005 8:03:48)

Živjo, meni se je isto dogajalo. No potem po enem 23 tednu se je pa začelo, je pa ta otrok dosti bolj miren kot naša starejša, tako da mogoče je bilo pa s tem povezan :zmeden:. Jaz sem pa čakala že od 16 tedna na gibe in razen enkrat nisem čutila nič, pa pravjo da v drugi nosečnosti prej začutiš. Mogoče je bilo pa res toliko več plodovnice, pa na UZ je rekel, da je posteljica spredaj. Kaj pa vem, no v glavnem zdaj se kr lepo premika...

Stran: [1]