digitalni programi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

tažana -> digitalni programi (30.11.2009 10:49:37)

Imam eno vprašanje. Kupila sem nov LCD televizor v katerem je že sprejemnik DVCB.
Preko telemach kabalske televizije mi že dela digitalni program kljub temu da sem naročnik analognega sprejema. a moram potem spremenit analogno v digitalno naročnino?

zmajaz -> RE: digitalni programi (30.11.2009 10:54:31)

A te bo potem prišlo dražje? Če ja, js ne bi spreminjala - glavno, da ti dela. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Če pa ni dražje, potem bi pa spremenila - so morda kake prednosti, kaj pa vem.

zmajaz -> RE: digitalni programi (30.11.2009 10:56:44)

Sem gledala na njihovi strani, da ni dražje, pa tudi da s 1. novembrom 2009 ukinjajo prodajo analognih paketov, tako da se ti verjetno splača spremeniti paket.

lukec -> RE: digitalni programi (30.11.2009 11:36:35)

A to imaš zdaj kabelske programe? Ker nekateri ponudniki tudi preko kabla že ponujajo nekatere digitalne programe, ko pa zamenjaš paket pa so digitalni vsi. Jaz jih imam na primer na kablu trenutno 10 digitalnih od tega sta dva že HD.

pridna_janja -> RE: digitalni programi (4.12.2009 14:01:04)

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Imam eno vprašanje. Kupila sem nov LCD televizor v katerem je že sprejemnik DVCB.
Preko telemach kabalske televizije mi že dela digitalni program kljub temu da sem naročnik analognega sprejema. a moram potem spremenit analogno v digitalno naročnino?

jaz imam digitalni sprejemnik zemljski in dobim vse naše kanale in hrvaške pa nič ne plačujem na mesec.Dvb t sprejemnik in anteno!

Stran: [1]