|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še 1x o zamenjavi ginekologa!
20.6.2005 10:30:42   
Bučika
Pozdravljene,:rozica::rozica:
Rada bi zamenjala ginekologa,zaradi nezaupanja v mojega sedanjega.Če ste prebrale mojo zgodbo na tem forumu nekaj dni nazaj,veste ZAKAJ?Punce so me spraševale kateri ginekolog je to,vam povem da je to Dr.Tatalovič,ordinacijo ima na Viču.Za tiste,ki ga slučajno imate,v opozorilo.Vprašala pa vas bi še,če preberete mojo zgodbo,kam grem lahko po pomoč oz.kje izvem za moje pravice kaj narediti?
Hvala vsem in lp:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 10:46:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 10:47:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 10:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2005 10:53:35   
emaa
nalin baje je morfologija lahko do konca 23. tedna, pol so pa kosti preveč debele:zmeden:, v glavnem ne vidi se pol vsega, še posebej možganov

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 11:03:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 11:05:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2005 12:48:08   
Bučika
Nalin,ne bi te rada strašila in saj najbrž je pri tebi vse ok,tako kot je bilo pri meni v prvi nosečnosti,ampak jaz mu več ne zaupam.Hočem povedati pa tudi to,da je bilo tudi v tej nosečnosti vse vredu,še vedno me je z zagotovilom poslal domov,da ni skrbi.Zdaj pa primerjam moji materinski knjižici od sina in zdaj od hčerke.Pri sinu je v zgodnji morfologiji vse označeno,da je vse vidno in bp,pri hčerko pa sem opazila,da za srce sploh nič ni pisal,nikoli.A ni čudno?:zmeden:jaz pa tudi takrat nisem bila tako pozorna,ker je bilo vedno ok in brez skrbi.In še zaupala sem njegovim zagotovilom.Kako naivno?Zato jaz nikoli ne grem več k njemu,ker sem izgubila zaupanje.Zdaj pa moram najti ginekologa ,da ga bom lahko obiskala 6 tednov po porodu.S Tatalovičom se bom pa še soočila,če ne iz oči v oči(kar zdaj še ne morem),pa pisno.
Vsem bodočim mamicam in že mamicam :duda:pa želim zdrave sončke.Ker meni ni bilo to dano pri hčerki,pa vseeno jo obožujem mogoče še bolj.LP:rozica:

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2005 12:50:00   
Grascakinja
Baje je dr. Strahova v ZD Domžale čisti cuker in zelo strokovna.

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2005 12:50:01   
tea01
BUČIKA! SM OSTALA BREZ BESED!!!

Probaj preveriti na ministrstvu za zdravstvo? Ali pa na zdravniški zbornici.

Srečno! Drži se in pogumno naprej!!!!

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2005 13:13:00   
jožica-2
Čestitam ti za hčerkico in želim čim več poguma in modrosti v življenju.
Sem brala tvojo zgodbo in verjamem, da je šok za starše.
Tudi sama sem v dvomih, ker sem bila prejšnji teden na NS in dobila slabši izvid :zmeden:. Ginekologinja me je napotila na posvet k genetiku. Na začetku sem bila čisto zmedena in v dvomih, po pogovorih s kolegicami in komentarjih na forumih pa sem se pomirila. Mogoče se bom oglasila samo na posvetu, z možem pa sva odločena, da na nadaljnje preiskave ne bom šla (amniocenteza...). Organi so bili vsi lepo vidni in otročiček je lepo brcal.
Ne vem kaj pričakujem, ampak sprejeli bomo otroka takšen kot bo. Ko bom spet kdaj v dvomih bom mislila nate in na vajino družinico, da se boste dobro razumeli.
Se mi zdi, da je preiskava NS bolj tako, tako in mogoče hočejo samo denar na tak način služit :grrr:, me smo pa v eni živčni vojni...

Jaz pravim, ko bom imela otroka v naročju, bom vesela..., do takrat bom pa poskusila čim bolj pozitivno razmišljat.

Dobra ginekologinja pa je tudi po mojih slišanji dr. Strah.

:rozica: od Jožice

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2005 13:37:40   
LONA13
Bučika vem kako se počutš, ampak tud če ga boš prjavla ne boš nč dosegla, ker so tako zaščiteni da je noro.
Mi imamo podoben primer doma - mojga brata.
Celo nosečnost je blo vse ok, lepo se je razvijal, porod je bil sicer težek, oceno po Apgarju je dobil 9,9! Pol je bil pa 10 dni na intenzivni, pa izvidi so bli kao ok, nobeden ni hotu nč povedat kaj je. Po pol leta je pa začel zaostajat v razvoju - naj bil imel možgansko krvavitev?! Še zdej ne vemo točn zakaj pri 16 let ne hodi, ne govori, ne je sam itd.

Vse kar ti na koncu ostane je polna mera optimizma, in pomoč najbljižji - drug ti tko al tko ne bo nobeden nč pomagal.
Na žalost je tako življenje pa nč ne pomaga če se sprašuješ zakaj ravno jaz!
Tud verjetno veš kakšni so moji občutki, ko imam do poroda še par tednov, pa je po vseh preiskavah in izvidih vse o.k., mam tud zlato ginekologinjo (dr. Šubic - evo);ampak dokler nimam otročka v rokah in zagotovila da je vse o.k. ne bom pomirjena in veselila se bom tud šele takrat.

Lp, Polona

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2005 13:53:54   
soncek&luna
bucika,
za G Tatalovica sem tudi jaz se slisala hude pritozbe...tudi moj prvi G je bil v ZD vic, sicer en drug (uff, zdej mi je pa njegov priimek usel iz glave), pa sem tudi jaz v njega izgubila zaupanje ter ga zamenjala...sedaj imam G pri zasebni ambulanti na koncesijo in sem zadovoljna...
mi je pa prijateljica izredno pohvalila dr. meglica v leoniscu tako, da sem ze premisljevala, da bi sla jaz k njemu, pa bom dokler bo moj G ok, ostala pri njemu

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.6.2005 14:05:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bučika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2005 14:14:33   
soncek&luna
aja...sorry...vseen sem slisala pritozbe, res pa je da nisem sprasevala kje dela...

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?