|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Komarji - too much
20.6.2005 10:06:17   
thunder
Sej verjetno nisem na pravem forumu a vseeno please pomagajte! Letos je noro veliko komarjev - kako se borite proti njim? Ali uporabljate električno varianto, ki je tudi najbolj učinkovita oz. ali mislite da je to prenevarno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Komarji - too much
20.6.2005 10:22:54   
Yasminka
Komarji so ubijalski!!! Ker sem :nosecka: in moj moz kemik,pravi da letos ne bova uporabljala nobenih kemikalij za odganjanje insektov. Kar deluje na zivcni sistem zivali ni nujno neskodljivo za ljudi, ceprav reklamirajo drugace.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Komarji - too much
20.6.2005 10:26:06   
CUKRČEK
Mrežice na okna!!!!!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Komarji - too much
20.6.2005 10:43:04   
Grascakinja
Meni uno električno smrdi, čeprav se važijo, da je brez vonja, in glava me boli. Na pike komarjev sem pa alergična, kar je živa groza, od vsakega pika dobim flek 5x5 cm in srbi ko p....

Rešitev:
Moj dragi je zbil take lične okvirčke za na zunanjo stran okna, jaz sem jih pobarvala, gor sva napela lepo mrežico in jih pritrdila, pa že 2 leti popolnoma brezskrbno spiva ob odprtem oknu, pa tudi v dnevno sva jih dala. Ni boljšega!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Komarji - too much
20.6.2005 10:43:58   
ZARA
MREŽE rulajo,res je CUKRČEK!!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Komarji - too much
20.6.2005 10:44:53   
BlankaT
Proti komarjem pomaga tudi limona in klinčki. Limono prerežemo na pol in vanjo napikamo klinčke, ter postavimo na mizo.

Preverjeno in deluje.

Lp, Blanka :nosecka:

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Komarji - too much
20.6.2005 11:59:31   
Lunca1
Pa kje ste jih vse našli. Jaz letos še enega nisem srečala. Trkam.:ups: Menda pomaga tudi sivka. nepreverjeno. Bomo letos probal. pa tole z limono je tudi zanimivo.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Komarji - too much
20.6.2005 13:13:59   
soncece24
Pri pikih pa pomaga bepanthen (modra gel-krema). Moja mama je ful alergična, pa se ji bula takoj zmanjša, če se z bepanthenom namaže. pa še srbi ne.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?