Kaj pomeni ta krvavitev? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ursi2 -> Kaj pomeni ta krvavitev? (20.6.2005 10:04:51)

Lep pozdrav,punce!

Kako ste kaj prezivele vikend?
Imam eno vpraaanje za vas!Sama sem
cisto zmedena in sem precej na tleh!
Pa da zacnem bolj na zacetku.
Ker sem imela precej neredno menstruacijo in je bilo zaradi tega tudi tezje ugotoviti,kdaj imam ovulacijo, mi je G predpisala tablete, ki naj bi mi uravnale M. Jemala sem jih 3 mesece in takrat sem imela M vedno 15. v mesecu. Ko sem prenehala z jemanjem se mi je prestavila prvi mesec na 10, naslednji mesec pa na 12 v mesecu. Ta mesec sem tudi pricakovala, da bo tam nekje, vendar ni bilo ni
, le prsi sem imela bolj polne in bole
e, trebuh precej napet, kriz me je bolel kot pri menstruaciji, rahlo slabo mi je bilo zjutraj in zve
er in kar naprej sem bila utrujena (oz. sem se). Pocakala sem do 14, potem pa sem popoldan naredila test, saj sem bila 110%prepricana, da nama je po 3 letih poskusanja le uspelo zanositi. Vendar mi je test pokazal, da nisem noseca!Bila sem cisto na tleh in le lezala in jokala sem!
Potem pa menstruacije ni in ni bilo, pocutje pa je ostalo enako. 17 zjutraj sve z mozem imal spolne odnose in zacela sem krvaveti in bila sem prepricana da sem dobila M, vendar sem se isto uro prenehala krvaveti in je bilo vse vredu in potem dva dni ni bilo nic, vceraj pa sva zopet5 imela odnose in se je zgodilo isto, vendar le par minut potem pa nic vec.
No, sedaj sem pa ugotovila, da sem jo danes pa le dobila!
Sploh mi ni jasno kaj to pomeni. Ali je mozno, da je bilo kaj in da sva bila noseca, pa je bil potem nekaksen spontani splav ali to nic ne pomeni. Ali je bilo to da sva seksala kaj krivo?Ali pa je le telo malo zmedeno in pod pritiskom?
Prosim, za vase odgovore in mnenja, ker bi mi resnicno zelo pomagale!

Hvala VAM!

Lep soncen dan!

Gea1 -> Kaj pomeni ta krvavitev? (20.6.2005 13:11:28)

Ne vem, kaj naj rečem. Tale naša telesa so včasih lahko resnično zmedena.
Jaz mislim, da noseča nisi bila, glede na to, da si naredila test in je bil negativen. Čeprav se je pri nekaterih puncah zgodilo tudi tako, pa so bile :nosecka:. Vendar je to bolj izjema kot pravilo.
Mogoče so se ti hormoni malce zmešali in je bilo to, to.
Počakaj in boš videla kako bo naslednji mesec in če se bo ponovilo isto, pojdi do G.
Čeprav vem, kako ti je pri srcu, saj se tudi sama matrava že skoraj dve leti, a nimava kaj, kot da potrpiva. Pa čeprav je včasih tako hudo, da bi najraje izginil nekam stran od tu.

Pozdravček in da bi se čim prej potolažila. :rozica:

girly -> Kaj pomeni ta krvavitev? (21.6.2005 7:41:35)

ne, po mojem noseča nisi bila...

lahko, da je krvavitev bila posledica krčenja maternice med orgazmom, ker je bila sluznica že tako obložena...pa še hormončki in psiha...

lahko sta pa s tvojim :love: malo preveč živahno :sloncek: in je bila krvavitev v resnici in nožnice in ne maternice

povej pri g. pa boš videla

lep pozdrav
girly

Ursi2 -> Kaj pomeni ta krvavitev? (22.6.2005 17:34:52)

Ja vem, da se ni pametno prevec sekirat in da sem se mlada, tako da nama bo ze uspelo! Ampak ce si ze bolj na tleh in ves da starsi komaj cakajo na vnuke in obcutis pritisk se s te strani, pa enkrat po treh letih poskusanja le udari in ne gre vec tako lahko naprej!
Sej sedaj sem se ze malo umirila in sem vse nekako prepustila temu ko bova pripravljena , bo ze uspelo. Je pa res da je nekaj v meni se spremenilo in nisem se cisto to, kar sem bila! Ampak bo ze!
Vsaki uspe, ko je resnicno pripravljena!

Hvala Vam za vzpodudne besede!Super ste!

Stran: [1]