Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 20.6.2005 12:01:50
|
|
|
|
rozi81
|
Jaz sem čakala skor 2 meseca. Samo se nisem sekirala, ker sem ga zato tok prej naročila, če bi bilo kaj narobe. Sem se tolažla da v 4 mesecih, ga bojo pa že dobil. In res je bilo tako. Samo lupinco sem pa pol skenslala, ker pri vozičku je še nisem dobila, ampak sem šla pol ve Baby center, ker je bila znižana in cenej kot pri Sončku. Drgač so pa ful prijazni oz. Jani tako da jst mislm da boš voziček dobila še pravočasno. LP S
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 20.6.2005 12:49:24
|
|
|
|
TVN
|
Rozi81, hvala za tvoje mnenje. Saj me ne skrbi, da ga ne bi dobila pravočasno (zato sem ga tudi naročila dovolj zgodaj), ampak ob naročilu mi je bilo rečeno, da je dobavni rok od nekaj dni do 3 tedne! Ha, lari-fari. Bom torej čičala in čakala. Pa, pa!
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 20.6.2005 12:54:48
|
|
|
|
rozi81
|
Ja, ja mi je poznano men je celo reku 14 dni do tri tedne. Sam sm rekla da ga nam nič morila tudi če ne bo. Čeprav mi je moj:love: skoz govoru naj pokličem, pa sm mu rekla pa sej ga še ne rabva pa še pospravt ga skor nimava kam. Tako da se je mal pomiru. Pol po enem mesecu sem vseen mal preverla. Pol je pa itak že Jani poklicu. Sej se dobi sam če takole naročaš si moraš vzet določen čas še za rezervo, tako da te pol ne mori. Še malo pa boš imela voziček. Lepo nosečnost ti želim. Lp S
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 20.6.2005 12:57:12
|
|
|
|
Mojca P.
|
Mi smo Speedyja dobili naslednji delovni dan. Je pa stric povedal, da nihce ne gleda, ce je oznaceno, da je naroceno na zalogi, zato je treba cakati... Pri vsakem artiklu naj bi pisalo, ce je na zalogi, ce ne pise, artikla ni in je potrebno cakat, da ga dobijo. Mi smo pri Soncku vse kar smo narocili zaenkrat dobili v treh dneh, res smo pa gledali na to, da je proizvod na zalogi!:rozica:
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 20.6.2005 13:03:41
|
|
|
|
TVN
|
Jaz sem vedela, da ni na zalogi, ker sem naročila posebne barve, ki jih na Sončku sploh nimajo na spisku. Pa vseeno mislim, da bi morali operirati z realnimi dobavnimi roki. LP!
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 20.6.2005 13:37:57
|
|
|
|
Tinna
|
Jaz sem torbo od Speedya naročila 4.4. pa je še vedno ni. Mi je pa g.Jani zagotovil, da je najdaljši rok dobave tri tedne.:zmeden::zmeden: Že zdavnaj mimo pa še vedno zagotavlja, da bo v tem tednu (vsakokrat ko vprašam). :grrr::grrr::grrr: Sem pa letno prevleko za avtosedež od Maxi Cosi dobila v dveh dneh. Že res, da če je na zalogi pošljejo takoj ampak tudi glede naročenega blaga bi bili lahko bolj točni ali vsaj seznanit stranke z realnim dobavnim rokom.:)
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 21.6.2005 23:15:11
|
|
|
|
polona2
|
Pika, da ti malo zbijem moralo, na rezervni del za naš voziček čakam pri Schmidu že dva meseca, prodal mi ga je pa precej hitreje in se držal roka, v tem času, ko čakam na rezervni del, pa mi je že potekla garancija za voziček, super, ne:((...
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 22.6.2005 8:31:26
|
|
|
|
b.j.n.
|
tud jest cakam na vozicek pri Soncku in mi tudi zagotavljajo vsak teden, da bo roba verjetno prisla v parih dneh. Baje dobivajo vozicke res vsak teden, vendar le po par komadov in da dostavljajo potem po vrstnem redu. Jaz sem vozicek narocila celo prej kot ti, vendar ga se vedno nimam. Mi je pa rekel Jani, da ce ga kjerkoli dobim, ga brez problema odpovem pri njem, ker imajo tolk povprasevanja, da ga bodo brez problema prodali. Glede Speedijev pa ni problema in ga res dobis takoj. Le Conforti so problematicni. Jaz mislim, da jih Soncek dobavlja kar preko ebaya in ce pogledate tam, boste videle, da je polno Speedijev in da Confortov ni prav veliko. Mi bomo vozicek rabili v kaksnem mesecu, tako da se cakam, pol me bo pa pocasi zacelo skrbet; barbara
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 23.6.2005 10:18:59
|
|
|
|
rey
|
Prosim lepo za link in mail od šmida. Kaj pa baby centri, a jih je tam tudiu težko dobit? nam se že mudi...
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 23.6.2005 16:40:27
|
|
|
|
b.j.n.
|
tudi v baby centru je problem; Baje je dobavni rok 2 meseca. Groza;
|
|
|
|
težave z dobavo Quinny-jev preko Sončka 23.6.2005 20:58:31
|
|
|
|
rey
|
A to velja za določene barve ali na splošno? Rada bi imela freestyla 3xl.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.