|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj moraš začeti brcike štet???
20.6.2005 9:47:52   
pety78
V katerem tednu? Meni ginekologinja ni še nič omenila, pa sem že v 26.tednu. :zmeden:

Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.6.2005 9:52:04   
Anonimen
Kar začni!
Sej veš...deset v 12ih urah :bravo:

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2005 10:10:44   
Meceno
Ni ti potrebno sedaj že šteti, ko boš dobila pri G. tabelo, takrat pa si boš vse lepo zapisovala ( deset gibov, zadjega pa ob kateri uri je bil ta deseti gib ) Jaz sem tabelo dobila v 35.tednu ;)

Sedaj pa si samo toliko pozorna da se ti giba dovolj oz sigurno se ti, če pa ga celi dan nič ne čutiš, moraš it takoj v bolnico !

Lp Meceno

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2005 10:13:10   
malika
Pred 35 tednom ti ni potrebno.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2005 10:15:13   
babylove
jaz jih še nisem začela, rodila pa sem že 8).

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2005 10:27:14   
Sofi
Babylove, hahaha.

Ko sem bila v šoli za starše, smo dobili tiste tabele in nam je bilo rečeno, da jih začnemo izpolnjevati zadnje tri tedne pred PDP, seveda v kolikor nosečnost normalno poteka.
Sigurno je pa fajn, če si pozorna ves čas. Jaz sem v 32 t in je že zjutraj v postelji več kot 10 brcik, zaenkrat smo torej več kot dovolj živahni.

LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2005 10:30:47   
Grascakinja
Ne gre za število brc. Če beba brca naprimer zjutraj po 5 minut skupaj, se to šteje za en gib. Če potem čez 15 minut enkrat brcne, je to drugi gib. Ne bi bilo fino, če bi te brcal samo zjutraj, pol pa nič več.

Važno je torej, kolikokrat na dan ga začutiš, da se premika.

Jaz nisem dobila nikoli nobene tabele, G me samo vpraša, če je :duda: normalno živahna. Pravi, da eni pač ves dan telovadijo, drugi so bolj lenuščki in mamica že sama ve, kaj je pri njej normalno živahno.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2005 10:32:02   
CUKRČEK
Uf, jaz jih nisem nikoli štela, ker se mi zdi to popolnoma brez veze in brez pomena. Tako, kot se otroci med seboj razlikujejo, se tudi že v trebuh opazne razlike.....zakaj bi se pa morali 10x premaknit oz. brcnit?!? Eni so pač bolj mirni, drugi kar naprej migajo. Zato se mi zdi, da je to le nepotrebno zganjanje panike....če slučajno mali počiva je že panika.
Moja :duda: včasih par dni ni niti malo pomigala, pa sem vseeno vedela oz čutila, da je vse ok z njo. Je bila pač bolj lena in je zada mal dlje zategnila:)-

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2005 10:39:18   
babylove
Hotela sem reči, da se ne obremenjujte preveč s temi brcami; tudi če jih ne boste štele, boste rodile zdravega otročka. Koliko nas je, ki nismo nič šteli - meni ni nihče dal nobene tabele. Raje uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2005 10:57:27   
Teni_
Jaz sem tudi dobila tabelo na koncu. Štela pa sem cela 2 dni, oz. 2. dan sem že šla rodit, ker nas je :duda: prehitela.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2005 10:58:15   
Sofi
Nam so v šoli za starše rekli, da se vsaka brca šteje za en gib, torej če ima "plesne vaje" dve minuti skupaj, to ne pomeni en gib, ampak toliko kolikor jih dejansko naredi. Sicer pa naša beba itak brca ves dan, včasih tako močno, da kar boli, včasih me pa bolj boža, skratka tudi po tisti drugi teoriji zelo živahno :bravo:.
LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2005 12:04:48   
Talči
Jaz sem danes imela G, pa me je samo vprašal, če gibe dobro in redno čutim, pa sem rekla JA. Nič mi ni posebej naročil, da bi morala brike štet, v materinski šoli pa so nam rekli, da jih bi naj od 36. tedna naprej obvezno šteli. Naslednji pregled imam čez 3 tedne, mogoče mi bo takrat kaj rekel.
Ampak, dokler je moj :duda::modri: aktiven tako, da ga vsake toliko čutim, mislim, da je o.k. Sicer pa ga malo vzpodbudim, ga pobožam, ali pa se na kavču bolj na hitro obrnem ali pa grem malo po stopnicah, pa je takoj akitiven.
LP
Talči

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......