ZoyaEva -> RE: Puščanje barve za tekstil in nosečnost (2.12.2009 14:46:42)
|
Glej nisi edina na delovnem mestu izpostavljena sevanju. Sevajo lahko različne naprave. Predvidevam pa , da delaš na kakšnem rentgenu, kjer je sevanje še posebej močno, saj ga skoz omenjaš . Valda, da dohterji vejo in njihovo delo je da odgovorijo na takšna vprašanja. Nisem neka ''tupa'' babnca, priznam pa da se nikoli nisem poglabljala v škodljivost barv za tekstil. In če nekega področja ne poznaš dovolj dober in zaslediš, da so nekatere izdelke umaknili ravno zaradi škodljivosti te barve, se pač ustrašiš , sploh če se v tebi razvija plod, ki mu lahko strupene stvari škodijo pri razvoju! In če imaš za sabo slabe izkušnje. Jaz sem se obrnila na vas in očitno naredila napako, saj si se me fajn privoščila. Jaz se nikoli ne delam norca iz ljudi, ki nimajo znanja iz področja na katerem delam, saj razumem da ne more vsak vsega vedeti. In mislim, da nobeno vprašanje ni sramotno, saj kot si sama napisala se vedno nekaj novega naučimo. Evo tukaj se moja debata s tabo konča , ker se ne mislim več spuščati na tvojo raven.
|
|
|
|