katjandraž
|
Pri nas enako, s tem, da mi je učiteljica povedala en dan prej, ko sva bili zmenjeni za GU in so že delali Mehurčke pri dodatnem pouku. Drugače je moj sin vesel, da hodi zdaj k dodatnem pouku in ne samo k dopolnilnem , kjer je zaradi drugih težav. Bomo videli, kakšen bo rezultat. P.S. Pat74, se mi zdi, da sta najina otroka na isti šoli, sem že zadnjič ugotavljala, ko sem brala tvoj post o gripi . IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Najboljše, da jreš na spletno stran Zavoda za šolstvo in pogledaš, kako je tekmovanje izgledalo lansko leto. Drugače imaš pa še kar srečo, da pri vas Mehurčke obravnavajo že cel mesec. Pri nas mi v petek tamala prinese, da jo je učiteljica prijavila na tekmovanje, pa niso še niti eno uro posvetil tej tematiki - jest sem sicer slavistka, ampak sem proti, da hodi na tekmovanja zaradi mene, sploh, če se slučajno v šoli misli, da bom kar jest z njo vadila za tekmovanje - sploh sem pa že ugotovila, ko sem to poskušala lansko leto, da sem prezahtevna, ker nimam izkušenj s tako majhnimi otroki - v glavnem raje vidim, da sploh ne gre, kot da se ji zagabi vsa zadeva.
|