Anonimen -> zadnji vlak? (29.11.2009 11:37:05)
|
Ob zadnji temi, sem se še jaz odločila, da odprem tole, saj verjetno v današnjih časih nisem edina , ki je v dilemi... No, da začnem...stara bom 36 in sem mamica 11 in 8 let starih otrok...Od nekdaj sem si želela imeti tri otroke, vendar....nestalna služba, partnerjevo terensko delo, moj študij...itd...skratka sto in en izgovor, čas pa neusmiljeno teče. Pred kratkim (8 mesecev nazaj) sem si dala zaradi menstrualnih težav vstaviti mireno...vse o.k., vendar ...Še vedno ni v meni umrla želja po tretjem otroku, zdnje čase, je celo čezdalje bolj prisotna. Verjetno je to še bolj intenzivno, ker že lezem v štirideseta.. Zavedam se, da sta otroka že kar velika in bi bila razlika v letih precejšnja , kar pa po moje tudi ni nujno narobe (otroka me zadnje čase neverjetno sprašujeta in spodbujata v tej smeri, čeprav sama o tem z njima še nisem nič govorila) .Ne vem,no,...zavedam se, da je to v prvi vrsti partnerjeva in moja odločitev, vendar bi želela še kakšno izkušnjo ali mnenje od tistih, ki so ali so bile v podobni situaciji...
|
|
|
|