čudno diha (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

anika87 -> čudno diha (28.11.2009 17:34:44)

Ojla!
Moj sinček občasno "čudno" diha. Ne vem sploh kako naj opišem, kot da lovi zrak, ali kot da se utaplja (seveda, takrat loviš zrak...).
To se zgodi občasno, nekajkrat na dan in ponoči, ko mu dam pit vode v leže položaju. Ok, za takrat mi ni čudno, pač je malo težje pit leže in ga mogoče voda tako zalije, da res malo lovi zrak... Ampak v mojem naročju v sede položaju, pa mi je malo čudno...

A ima katera podobne izkušnje? Za kaj je šlo?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.11.2009 18:00:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

anika87 -> RE: čudno diha (28.11.2009 19:07:50)

Saj greva naslednji teden na cepljenje... bom povedala.
Samo vseeno še tu vprašam, če ima katera podobne izkušenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

manna -> RE: čudno diha (28.11.2009 20:56:55)

To je naša delala takoj na začetku kake par tednov - tko kot da bi pozabila dihat in bi potem naenkrat "hlastno" vdihnila (tko kot da bi se ustrašla...), prav tko da je blo slišat. Sva seveda povedala pediatrinji in je poslušala pljučka in vse pogledala, pa je rekla da ni nič narobe. Zdaj pa ne dela tega več.
No,zdaj sicer občasno diha samo skoz usta, ali pa vzdihuje, ko grabi kakšno igračko... Ko pa pije po flaški ponavadi pije tako: vleče, vleče, vleče, potem umakne glavico in zadiha, pa spet vleče, vleče, vleče, pa spet vdihne. Nekako ji flaška pač ne gre, ker je drugač dojena.
Več pa nevem povedat.

anika87 -> RE: čudno diha (29.11.2009 7:42:19)

Kako pa zgleda dihanje, če ma dojenček zaštopan nosek?
Zdaj ko ga opazujem, mislim da ma mogoče v nosku kakšne smrklje, čeprav čisto zamašenga nima, ker diha skozi nos in ima dudo v ustih. In vsake tolk časa lovi sapo. To zdej pravkar dela, ko se je zbudil in še leži v posteljici in gleda vrtiljak, ko se vrti.
Ponoči ni lovil sape.

Stran: [1]