rija -> problem!!!!!!!!!!!!!!!!!! (20.6.2005 13:31:49)
|
No, lahko ti povem, da te ta družina zelo verjetno ne bo financirala med porodniško. Na žalost sociala umira. Ko te ne bodo več mogli porabiti, si bodo poiskali nekoga drugega. Da pa si 5x naletela na tako slabe delodajalce je pa ali vesoljna smola ali pa si ti tako naivna, da se ne znaš zase pobrigati. Da pa nimaš še srednje šole, je pa danes žalostno. Pa tudi z osnovno šolo nimaš kaj veliko čakati od službe. Žalostno, ampak zelo resnično. Na tvojem mestu bi čimprej končala šolo in si dobila vsaj minimalno izobrazbo. Osnovna šola žal še ni izobrazba... Zelo me spominjaš na mlade punce, ki po nemških govornih oddajah razlagajo, da nimajo nobene izobrazbe, ne službe, pričakujejo ali imajo pa otroka, pa potem pričakujejo, da bo država skrbela zanje. Ah ja, vmes pa še povejo, da je za otroka pomembna samo ljubezen. Pa ja! Pa mu obleči ljubezen, mu jo serviraj namesto obroka, pa z ljubeznijo plačaj položnice.... Malo me vseeno razjezi, ko berem ali poslušam podobne stvari. Zate pa se mi tudi malo zdi, da si nas samo vprađala,kako najbolje obrati državo. Mar ne? Punca, celo življenje se boš težko tako švercala. Če imaš možnost, se takoj zaposli. Tudi ko ti porodniška poteče boš namreč potrebovala službo. Ali bo ljubezen zadosti??
|
|
|
|