Padec bazalne temperature po 'plusu' (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Deedo -> Padec bazalne temperature po 'plusu' (28.11.2009 7:07:37)

Zanima me, če katera ve, kaj pomeni, če ti bazalna temperatura pade, po tem, ko so bili domači nosečniški testi že pozitivni? Pred petimi dnevi sem imela rahlo pink krvavitev, pred tremi je bil prvi test pozitiven, danes še drugi, ampak danes mi je temperatura padla za 0,3 stopinje. Po nekaterih straneh berem, da lahko kar nehava upati, ampak kaj dosti o tem pa vseeno ne najdem. To bi bilo res preveč kruto.
Temperaturo sicer merim že več mesecev in je načeloma kar 'knjižna'.

Hvala

Deedo -> RE: Padec bazalne temperature po 'plusu' (29.11.2009 13:33:28)

Hm, danes se je spet dvignila, pa spomnila sem se, da sem jo včeraj merila prezgodaj, že ob štirih, ker sem se pač takrat zbudila. [sm=smiley36.gif]

eva1 -> RE: Padec bazalne temperature po 'plusu' (29.11.2009 13:49:59)

Najbolje da nehaš merit...tudi če bi šlo kaj narobe nimamo nobenega vpliva na to...sicer pa čestitke in lepo, zdravo nosečnost ti želim!!!

silvya -> RE: Padec bazalne temperature po 'plusu' (29.11.2009 19:46:40)

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Najbolje da nehaš merit...tudi če bi šlo kaj narobe nimamo nobenega vpliva na to...sicer pa čestitke in lepo, zdravo nosečnost ti želim!!!

Se strinjam. Jaz je po + več nisem merila.

rija -> RE: Padec bazalne temperature po 'plusu' (29.11.2009 19:50:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Deedo

Hm, danes se je spet dvignila, pa spomnila sem se, da sem jo včeraj merila prezgodaj, že ob štirih, ker sem se pač takrat zbudila. [sm=smiley36.gif]

na tvojem mestu bi ob štirih zjutraj raje spala. in se ne sekirala za nekaj, na kar nimaš vpliva.

Stran: [1]