Anonimen -> Za tiste, ki se hočete na Bogenšperku poročiti! (20.6.2005 9:26:00)
|
Mogoce ne rezervirajo vec po telefono od takrat ko sva se midva porocila.. Sva najprej rezervirala v Prianu.. potem je zlahta neki tecnarila, da se ne bojo avgusta sredi sezone.. vozili iz dolenjske v Piran.. in pol sva se jih usmilila.. in dva tedna pred poroko razervirala.. na Otoccu in ko je bilo ze vse zrihtano.. je moj oce nic hudega slutec rekel.. da ce sva si zelela v Piranu.. bi lahko bilo tudio v Piranu.. in midva v akcijo.. in spet vse rezervirala v Piranu.. :)- In pozabila odpovedat na Otoccu.. in ko je prisel dan poroke.. sva zamudila v Piran, ker se nama je v Trebnjem pokvaril avto.. Vsi bili ze dol.. samo naju od nikjer.. mobitelov se ni bilo takrat.. in potem priletiva pol ure prepozno v kratkih hlacah, :)-:)- in najdeva en prostor, da sva se sla preoblect.. in koncno se je lahko caramonija zacela.. Mimogrede sva v avtu pozabila bucke, pa sopek, pa se nekaj malenkosti, ki itak niso pomembne.. Cez nekaj dni pa naju poklicejo iz Otocca.. kdaj se misliva porocit? :zmeden::)-:ups:8) Pa sem zmutil, da sva se primislila.. nevesta usla.. :)-:)- In pol je pizdila, da so cakali in imeli zmedo.. pa sem se opraviceval in... v glavnem se zamzal.. Haaa Ko sva klicala v Piran za poroko.. so rekli, da se morava iti na svojo UE prijavit. In greva.. in ko je ze vse napisala.. in vse izpolnila.. je pogledala katere ure so se frai tisti dan.. in midva receva.. da uro imava ze itak zmenjeno.. Pa ji je bilo cudno in pravi, da to ni mogoce.. pa midva vstrajava, da je mogoce.. da lahko po telefonu vprasa.. in ona klice nekam.. sva mislila, da v Piran.. in cakava.. in so ji rekli, da nic o tem ne vejo.. in sva rekle, da sva bila osebno v Piranu ...... in potem je v luft skocila.. V Piranu???!?! :hudicek::zmeden::ups: Kaj pa potem pocneta tukaj, ce se bosta v Piranu porocila? In sva sla... :zmeden: :)-:)- Svet je narejen preprosto ?!:zmeden::)-:)-
|
|
|
|