škarje in frizer (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

m_m -> škarje in frizer (20.6.2005 0:04:00)

A ktera ve kje se nabavjo one škarje za redčenje las? Pa če so dobre tut za striženje pasjih dlak. Mormo šparat :)

Pol pa drugo vprašanje: kje v okolici Celja (Veljenje, Šoštanj, Žalec, Mozirje) je kak v redu frizerski salon, da ne prideš ven glih ko stara mama? Tak da majo tut stayling nasvet kaj ti paše. Da bo mami lepa za :love: in fajna na slikcah z :duda:

Maja

Vera* -> škarje in frizer (20.6.2005 8:20:39)

Pojdi pogledat v Pero stayling.To je v šparu v Velenju.Tam ful lepo ostrižejo.:bravo::bravo:

.ču -> škarje in frizer (20.6.2005 10:44:17)

Nisem sicer doma na tem področju,samo vem pa da se tem škarjam reče efelirke,naj me poprav kakšna iz tega foha....
Mam jih doma,naročila sm jih pa pr Neckermannu že kr en čas nazaj,...ble so v kompletu z navadnimi frizerskimi škarjami,mogoč jih majo še zdej v ponudbi...

Sicer je pa kvaliteta tko-tko:(
Ne vem pa,če bi ti jih priporočala za striženje pasjih dlak:zmeden2:

CUKRČEK -> škarje in frizer (20.6.2005 10:47:56)

Kaj se ti je pa pes zameril, da ga boš ošišala?!? :zmeden:

m_m -> škarje in frizer (20.6.2005 14:15:06)

Pes mi je hvaležen, če ga ošišam. Ma dolgo dlako in se mi smili v tej vročini, pa se gremo frizerja :)- Pol pa veselo :kuza: naokol, drgač pa ne ve kam bi se dal. Enkrat se je k zmrzovalni skrinji stiskal revček.

A efelirke so. No neki več že vem. A kakšne frizerke ni, ki ve kje to saloni naročujejo?

Stran: [1]