teta beta -> Racman oz. štorklja - nekaj vprašanj (19.6.2005 23:01:59)
|
Vem, da je bilo o tem že ogromno govora in tudi obe spletni strani sem si pogledala, pa me nekaj stvari še vseeno zanima, če mi lahko odgovorite iz vaših izkušenj. 1. Štorklja ali Racman? Ko sem jih gledala v živo, so mi bile racmanke bolj všeč, morda ker je tista štorklja izgledala tako sprana, no, tukaj pa berem, da ste bolj zadovoljne s štorkljami. kak konkreten razlog? 2. Ne bom imela sušilnega stroja in ne vem, ali naj vzamem manj vpojne in bolj hitro suhe ali bolj vpojne. Jih je 18 dovolj? 3. Volnene prekrivne hlačke, one s patentom - kako pogosto jih je potrebno prati in kako pogosto oprati z lanolinom? Lahko že začnem z velikostjo M? 4. Potrebujem kaj večjo številko oblačil in koliko? Zanima me predvsem za novorojenčka, potem že dobiš občutek za to. 5. Široko povijanje res ni potrebno? V šoli za starše ona predavateljica ni bila glih čisto prepričana oz. se mi je zdelo, da ni ravno vedela, o čem jo sprašujem, pa pravi da je vseeno bolje :zmeden2:. Jaz sem slišala, da ni potrebno in me tudi zanima, koliko tetra plenic potem cirka rabim, da jih ne bom preveč kupovala. 6. Namakanje pred pranjem - da ali ne? Se mi ne zdi problem namakat, ampak jih pa pol verjetno ožamete, preden jih daste v stroj? 7. Pranje pri 60° ali 95° stopinj? Je 60 res dost, da grejo fleki ven? 8. A jih prineseš že v porodnišnico, da gre dojenček v njih domov? Upam, da nisem kaj pozabila, sicer bom pa ponovno spraševala, tako da če bi rada katera kaj še kar tako dodala, kar prosim. Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav...
|
|
|
|