No danes... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malecka -> No danes... (19.6.2005 22:30:23)

sem že bolj pametna uspela sem z trakci:bravo::bravo: Sedaj pa si zaslužim en :kava: Za vsakega člana nekaj.A ni lepo, sedaj se morem še naučiti kako se da slikca not?help me:zmeden:

:rozica: za vse, ki ste dobre volje

Wahoo RR -> No danes... (19.6.2005 22:38:33)

Bravo :bravo:

A misliš slikica pod tvoj nick tukaj na RR ali slikica pri teackerju ?

Leni72 -> No danes... (19.6.2005 22:39:21)

Ja madona ... :bravo::bravo: Bom jaz tudi mogla stopit v akcijo,

malecka -> No danes... (19.6.2005 22:43:48)

Mislim na slikco tako kot jo imaš ti lepo :duda: pod moj nick na RR :bravo:A veš kako :ups: prosim za navodila

Wahoo RR -> No danes... (19.6.2005 22:53:06)

Ti samo na tale mail : slike@ringaraja.net pošlji slikico, pa ti jo bodo naštimali.
To je vse :)

Drugače imaš tudi FAQ ( vprašanja in odgovore ) levo spodaj pri Orodjih...in imaš veliko koristnih inf.

Če boš pa rabila pomoč...pa kr...

pa-pa

malecka -> No danes... (19.6.2005 22:58:04)

veš z mail-om ne vem delat :ups:Kako jim pa pošljem slikco.:zmeden:Imam skener, če to sploh nuca...?

Anonimen -> No danes... (19.6.2005 23:05:27)

A imaš kako sliko že na računalniku? Ali jo boš skenirala?

Kateri program pa imaš za pošiljanje mailov? Outlook express? Ali imaš kakega na internetu? Lahko ti ''poslikam'' postopek, če želiš, samo povej, kateri mail uporabljaš (ne naslova, smao tisto za @ :))

lp,:fis:

Wahoo RR -> No danes... (19.6.2005 23:05:31)

Najprej vzemi slikico in jo poskenirej. Shrani si jo tako, da jo boš potem našla.
Na računalniku imaš že program za pošiljanje e pošte , sam ne vem če ga imaš naštimanega ?
Microsoft Outlook ali pa Outlook express...

Če pa nimaš nič od tega že naštimanega pa odpri recimo www.email.si in si tam ustvari nek email naslov. Je slovenski in te lepo vodi čez nastavitve. Ko ga boš imela, boš kliknila pošlji novo sporočilo, pripela slikico in poslala na že omenjeni naslov.

Upam, da sem razumljivo napisala...drugač pa kr vprašaj...

Stran: [1]