tajalory -> RE: Ko je mleka premalo - obstaja rešitev (3.12.2009 21:49:49)
|
ANABOJAN in blondy-81 se pridružujem vajinemu postu in pozitivnih misli. Prav je, da si na tem forumu delimo mnenja in izkušnje. Če nekateri nekaj pomaga, ni nujno da tudi ostalim, je pa vredno poskusiti in tako vsaj vemo kaj nam pomaga in kaj ne. Nekatere pa pač svojo slabo voljo in negativno nastrojenost pišejo po forumih. Zaradi takih negativnih oseb se ni vredno sekirati in se spuščati na njihov nivo. Sj vesta na kaj ciljam:)). Držim pesti za vse mamice, da bi vam karkoli le pomagalo, da dolgo dojite. Jaz sicer že 10,5 m dojim, sem pa imela tudi težave pri 2 m, pa se nisem vdala:). Nimam posebnega recepta, sem pa poskusila tudi s pitjem čaja za dojenje, počitka, pa tudi pri meni ni delovalo. Ko je bila kriza, je bila. Poskušala sem čim pogosteje dojit in si črpat z ročno črpalko, 14 dni sem mela krizo, pol se je pa kr izteklo. V teh 14 dnevih sem hčerki dodala adaptirano mleko in ugotovila, da je alergična nanj. Pol sva se pa samo še polno dojile. Poskusite tudi s pitjem sezama, je bilo že napisano na tem forumu. Vztrajajte in čim več pozitivnih misli, veselja, pa bo šlo. Če pa ne gre, pa nič zato. Ni nič narobe, če otrok dobi adaptirano mleko:)). Lp vsem skupaj.
|
|
|
|