snorlax -> Uspavalne tablete, bolano, vem... (19.6.2005 22:36:28)
|
HuAnita, tvoje bejbe ne poznam in njenih navad, pa vseeno. Ker je približno moj mali iste starosti. Moj že kar dolgo časa večinoma prespi noč, vendar je imel obdobje, ko se mi je kar naprej zbujal in iskal "amiko". Jaz sem ga hranila, pa se je spet zbudil in ni bilo ne konca, ne kraja. Po nekem času mi je končno kapnilo, bilo je krivo to, da mu je prevroče. Moj spi nepokrit, v samem bodiju in žabicah, v tej vročini samo v bodiju in tudi, če ga pokrijem s čisto tanko odejico ali pleničko, začne brcati, se obračati in se zbudi. Roke in noge ima mrzle, ampak v glavo se ful poti in mu je vroče. Tako, da ga jaz zdaj pustim, mu pač paše tako. Drugi vzrok je bil pa to, da je imel v želočku zrak in se je začel premetavati. Jaz sem ga, namesto, da bi ga dvignila in bi podrl kupčka, spet nahranila in to je trajalo v nedogled. Tako, da ga sedaj, če se začne prebujati, dvignem k sebi, mu dam dudiko in malo potrepljam po hrbtu, pa včasih podre kupček in je dobro. Če pa še kar išče, mu dam čaja, če pa še to ne pomaga, pa ga podojim. Pa še to, bolje spi, če se naje 1 uro pred spanjem in je potem pokonci, da si dobro spravi zrak iz želodčka (večkrat podre kupček). Vem, da je lahko biti pameten, ker sem imela prvega otroka takega, da se je drl cele noči do 7 mesecev zaradi krčev in sem tudi rekla zdravnici vsa obupana, naj mi da nekaj, da ga ne bo šraufalo ali pa meni nekaj, da ga ne bom slišala. Ampak preizkušeno, pomaga samo potrpljenje, ker enkrat vsi spijo ponoči. Ne vem, če ti bodo moje izkušnje kaj pomagale, upam samo, da boste vsi skupaj čimprej mirno spali. L.p.:)
|
|
|
|