RE: prvi čeveljčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

zmajaz -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 12:46:31)

Par dni nazaj sem kupila mojmemu ta malemu kot prve čeveljčke cicibanove softije - hvala lepa - nikoli več ciciban, sploh ne vem, kje sem imela glavo in zakaj sem jih kupila, ker sem itak že pri ta prvi bila proti cicibanu, ker vztraja pri nekih načelih, ki so veljala pred 20-imi leti - verjetno zato, da bo moj otrok imel primerne čevlje po standardu tistih, ki itak nimajo pojma, kaki morajo biti čevlji (beri sosed [sm=smiley36.gif])? [sm=zmeden.gif] Otrok se mi pa joče, ko jih dobi na noge in se noče nikamor premaknit. Danes jih nesem nazaj in sem že naročila pedipedke. [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 12:53:40)

to si morala sam jezo strest, ane?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 12:53:46)

mojemu so pa cicibanke - softys odgovarjale... prvemu.
tudi drugemu sem jih že dala na nogice, a ni prav nič drugače hodil kot če je v nogavičkah. cicibanovi copatki so mu pa pretesni... zato sem mu kupila robeezke. priznam, da sem bila takoj razočarana zaradi elastike, a so se že naslednje dni izkazale za dober nakup.

se mi zdi, da je vse odvisno od otroške nogice. zato je dobro, da se mu jih pomeri pred nakupom.

koala -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 12:59:01)

Moj je bil od začetka proti vsem čeveljčkom, kar koli sem mu obula na nogo je tuuuuuuuuuulil. Potem se pa je nakako sprijaznil z tem da treba obut čevečlljčke, se mi pa zdijo cicibank res trde.

zmajaz -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 13:00:11)

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
to si morala sam jezo strest, ane?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif] Ker sem jezna sama nase, da sem podlegla "pritiskom" okolice, čeprav vem, da sploh nimajo prav. [sm=jezicek.gif]

zmajaz -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 13:04:34)

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
... zato sem mu kupila robeezke. priznam, da sem bila takoj razočarana zaradi elastike, a so se že naslednje dni izkazale za dober nakup.

Drugič raje vzemi na copatki.si jinwoodke - popolnoma isti so kot robeez, pa več kot 1x ceneji. [sm=smiley1.gif] Naša ima že tretje, ker je prve dvojne že prerasla - smo super zadovoljni.

Anonimen -> RE: prvi čeveljčki (5.3.2010 13:08:33)

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
... zato sem mu kupila robeezke. priznam, da sem bila takoj razočarana zaradi elastike, a so se že naslednje dni izkazale za dober nakup.

Drugič raje vzemi na copatki.si jinwoodke - popolnoma isti so kot robeez, pa več kot 1x ceneji. [sm=smiley1.gif] Naša ima že tretje, ker je prve dvojne že prerasla - smo super zadovoljni.

hvala. bom. ker robeezke imajo res malo pretirano ceno.

zmajaz -> RE: prvi čeveljčki (15.3.2010 18:00:00)

Evo - naš je danes dobil Pedipedke in so mu prav všeč - nobenega joka, niti si jih ne poskuša sezuti, ni videti, da bi ga kakor koli motile - pravzaprav prav ponosno koraka naokoli. [sm=bravo.gif] V cicibankah se pa niti premakniti ni hotel z mesta nikamor, ampak je kar stal kot kip in tulil.

sanelaa -> RE: prvi čeveljčki (16.3.2010 8:28:43)

Naši prvi čeveljčki so bli iz Deichmanove linije Elephant.
Super čeveljčki, mehki, udobni, ful jih je nosil.
Zdaj za zimo je imel cicibanove skibucke, no, zdaj ko se obettajo lepši dnevi bo imel pa kar nikeove supergice. Poleti pa verjetno crocse.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]