Darilo za diplomo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Julija08 -> Darilo za diplomo (27.11.2009 9:48:15)

Hojla, včeraj je kolegica diplomirala in nimam nobene ideje kaj naj ji kupim za darilo. Kaj se običajno kupuje za diplomo???

*alja* -> RE: Darilo za diplomo (27.11.2009 10:06:11)

Odvisno kaki kolegici sta. Če sta tak bolj znanki ji kupiš kaj na temo diplome ali kaki spomin (knjigo, kuli,..). Če sta bolj dobri kolegici ji kupi nekaj kar si želi že dalj časa. Moj ko je diplomiral je dobil srebrno verižico (kar sploh ni povezano z diplomo, ampak si jo je želel) jaz pa se kolegici (že dalj časa nazaj) kupila en malo boljši perfum (si ga je tudi želela) in je bila ful srečna.

kapitan jan -> RE: Darilo za diplomo (27.11.2009 11:18:01)

Jaz sem mojemu podarila šopek rdečih vrtnic, mislim, da jih je bilo 21,  kolikor je bilo izpitov. Ožje družinske člane je povabil v kitajsko restavracijo. Ko se je hotel odpeljati domov, je bilo smeha veliko- na avtu je imel napis Pravkar diplomiral, zadaj pa navezane prazne pločevinke.

viv_ -> RE: Darilo za diplomo (27.11.2009 11:41:20)

Meni je za diplomo lepo darilo knjiga.

luka jan -> RE: Darilo za diplomo (27.11.2009 14:35:27)

Ko je diplomirala moja frendica sem ji kupila bon za masažo, ker si je to tudi želela.
Res je čisto odvisno kakšne želje ima kdo in pa kakšen človek je, pa seveda koliko denarja si pripravljena potrošiti za darilo.

Sama sem od staršev dobila nov mobilni telefon, ki je bil takrat prava atrakcija in so se pošteno namučili da so ga sploh dobili. Poleg tega pa so mi eno leto od nakupa telefona plačali vseračune, narejene s tega naslova . Sem bila tako presenečena, da telefona še danes nisem vrgla stran, pa čeprav je res stara krama. Mi bo pa to ostalo v spominu za vedno.

Tako da bodi izvirna, ušpoštevaj njene želje, predvsem pa daj iz srca.

Stran: [1]