Priimek po poroki (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Pia73 -> Priimek po poroki (24.6.2005 10:24:57)

Nam je pa aranžma z avta poletel, pa smo se ustavili (avto v katerem je bila nevesta) pa naredili res orng kolono,... :)-:)-:)-

Pikipoki -> Priimek po poroki (24.6.2005 14:31:22)

Jaz sem imela zjutraj gumidefekt. Jaz, moja mami, poročna priča in njen mož, pa deklica, ki je nosila prstane smo šle k frizerju in na make-up. Na srečo je frizerka in vizažistka moževa svakinja.:):)

Torej se peljemo in je pričin mož zapeljal naravnost na kamen:(:grrr:. Kriza ... Potem je lepo zamenjal gumo in smo šli naprej!

Potem sem jaz peljala avto,ker sta onadva morala nekaj uredit (pozneje sem videla, da sta z drugo pričo pripravila balone pred cerkvijo)in jaz nisem mogla dati ključa ven ... Pa drugi ne. Sem bla že čist živčna ... Nato sem zgubila še lečo (mi je padla iz žepa- še v zavitku), pa smo jo našli.:)

To je bilo vse.:)-
Ob pol enih so prišli pome, pa sem že delno prišla k sebi. V času, ko je moral opravljati nekaj del, sem seveda še imela drisko. Ampak potem ... Res, poroka je bila nekaj najlepšega v mojem življenju ... Vse je šlo kot po maslu.:bravo::bravo::bravo:

LP:rozica:

tinkatonka -> Priimek po poroki (26.6.2005 11:13:09)

Midva z :love: sav ravno ta petek prijavila najino poroko in sem se odločila, da bom vzela samo njegov priimek. Je bil tako ponosen, da ga je bilo kr užitek gledat :)

Ko berem vaše poročne pripetljaje, me je kr malo strah kaj mene čaka. No prepričana sem, pa da bo to eden izmed najlepših dni v mojem življenju!

Tinkatonka

Willson -> Priimek po poroki (26.6.2005 11:34:31)

Jaz imam tudi samo možev priimek ! Lp

Abby -> Priimek po poroki (27.6.2005 16:25:27)

Jaz imam oba priimka, 9 in 7 črk. Pa oba otroka tudi imata oba priimka.

BigWhale -> Priimek po poroki (29.6.2005 12:44:08)

Meni je pa hecno to, da so mozje ponosni, ce zene vzamejo samo njihov priimek.

Joe -> Priimek po poroki (29.6.2005 18:39:31)

BW, ti še ne veš nič o poroki in zakonu...

BigWhale -> Priimek po poroki (29.6.2005 22:33:54)

Ne, ampak ne bi bil nic bolj ponosen, ce bi Seven vzela moj priimek, kot ce ga ne bi.

Res ne, ker se mi stvar ne zdi pomembna. Otroku se pa zrola in si gre pri 18 letih spremenit ime in priimek. A zdaj se bom pa zjokal zaradi tega? ;)

Joe -> Priimek po poroki (30.6.2005 22:53:40)

Kaj pa vem... morda pa. Nekam resno si že vzel. :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]