anadami -> RE: prekinitev nosečnosti v 18.tednu :( (28.11.2009 12:14:59)
|
Tudi moja pikica se je poslovila v 23 tednu...zaradi hydrocefalosa...težko je, sploh ker sem potrebovala tri dni, da sem jo rodila...bilo je grozno, vendar se teh trenutkov prooda sploh ne spominjam več, pa čeprav je bilo to letos aprila. Mislim, da je narava pri meni tako poskrbela, da se bolečine in vsega zraven nekako ne spomnim več. Vem samo, da je bilo, da je bolelo, drugaga pa ne. In tudi sedaj, ko sem znova noseča sem nasmejana, čeprav sem mislila, da se bom neprestano obremenjevala s tem. Ne rečem, da moje Zoje ne pogrešam. Vsak da se spomim nanjo, tudi jokam še vedno. Vendar vem, da je v vsakem slabem nekaj dobrega...To hočem povedat: glavo pokonci vse punce, ki ste mamice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image], le ti nas pazijo in pomagajo, da jih prebolimo, a ne pozabimo. Kratka, bolje bo boš videla, vsak dan...in kmalu bo nova pikica pod tvojim srčkom. Sem bila na tvojem mestu, pa so me drugi tolažili in lepo je, ko sem sedaj jaz v vlogi tistega, ki napoveduje lepe stvari!! Drži se!! Če pa kaj rabiš, nasvet ali kaj, pa mi lahko pišeš...
|
|
|
|